Címlap      Fórum   Versek   Galéria    Biblia   Idézetek Rosszcsont Indiánnapló
Keresés »
 
Bejelentkezés
Név:
Jelszó:
    
» Elfelejtetted a jelszavad?
» Regisztráció
 
Tartalom
  Gondolatok
  Fórum
  Versek
  Galéria
  Biblia
  Idézetek
  Rosszcsont naplója
  Indiánnapló
  Keresés
  Linkgyűjtemény
» Közvélemény
  Alkotók
  Regisztráció
  Jelszóküldés
  Impresszum
  Bannercsere
 
  RSS feed Tartalom RSS
  Fórum RSS feedFórum RSS
Idézetek »
We must be the change we wish to see in the world.
(Gandhi)
Enveco Free Stat

Te hiszel a "nagy találkozásban"?

A szavazás kezdete: 2002. január 14. - 19:13

Összesen 40 szavazat

fórum » 70

Te hiszel a "nagy találkozásban"?

Igen, mert átéltem - 43%

Igen, mert én egy idealista vagyok - 20%

Hát van másmilyen? - 7%

Nem, mert nem ezt tapasztaltam - 7%

Igen, bár régen volt benne részem - 7%

Ja, az a dal az! Akkor nem. - 5%

Nem voltam még szerelmes - 5%

Nem, mert engem mindig becsaptak - 3%

Mi az a "nagy találkozás"? - 3%

 


FÓRUM: Te hiszel a 'nagy találkozásban'?

a témát indította: Viko, 2002.05.12. 22:28 - 70 üzenet

főtéma: Közvélemény

neosaman - #24146 - 2009. agusztus 18., kedd - 10:44 - Válasz erre...
Javíthatatlan romantikusként, kénytelen vagyok én is hinni benne :)

-Rudi-
titanilla - #22460 - 2008. május 21., szerda - 23:22 - Válasz erre...
igenis létezik a nagy találkozás...viszont én is azt mondom amit Geta 87 nem csak egy van belőle.de néha csak a találkozással maradunk,és azzal a szivszorongató érzéssel amikor továbbmegyünk,hogy jaj,lemaradtunk valamiről,amiről nem lett volna szabad....
Geta87 - #22339 - 2008. április 30., szerda - 21:50 - Válasz erre...
Szóval, a kérdésre válaszolva mert kicsit elkalandoztam Hiszek a nagy találkozásokban, mert mindig történnek velünk ilyen csodás dolgok, hogy megismerkedünk valakivel
Geta87 - #22338 - 2008. április 30., szerda - 21:46 - Válasz erre...
Sziasztok!
Az én véleményem az, hogy nagy találkozásból nem csak egy igazi lehet. Mert, mint tudjuk, igazi, tökéletesség nem létezik. Nagy találkozás csak addig nagy, amíg annak érzed. Lehet több is, mert annyi ember van annyi személyiség Szerintem azért a biológia is nagyban hozzá tartozik ezekhez a nagy találkozásokhoz, mégis csak így vagyunk felépítve.
eewe - #22294 - 2008. április 23., szerda - 17:12 - Válasz erre...
a Nagy találkozás..?hát nemtudom...egyeseknek sikerül...másoknak nem...én sajnos nem tudok hinni benne...
de mondjuk a sorsszerűségben hiszek,és abban hogyha valakinek az életében szerepet kapok,avagy forditva...akkor az be fog teljesedni...
Felleg - #22019 - 2008. március 31., hétfő - 11:00 - Válasz erre...
Hát ez olyan, Szaszlin, mint egy valóra vált tündérmese! Gondolom, nagyon boldog vagy , hogy így alakult az életed!
szaszlin - #22016 - 2008. március 31., hétfő - 07:07 - Válasz erre...
Igen, ateltem.
23 eves voltam akkor. Becsengetett az ocsem egyik ismerose, akit addig sose lattam.En nyitottam ajtot .Amikor szembe neztunk tudtam hogy a masik felem all velem szemben. 5 het utan eskudtunk, ennek 18 eve elmult, es meg most is szeretjuk egymast nagyon szep hazassagunk van 2 csodalatos gyermekkel megalldva.
Heil Edit - #16171 - 2006. február 20., hétfő - 22:31 - Válasz erre...
Igen, mert volt benne részem, addig nem hittem, de volt elsőlátásra érettkorban, csodálatos volt Azt hiszem ez volt az utolsó szerelem. Bár soha nem lehet tudni. Ha hajam fehér lesz a szemem fénye elhalványul, a lelkem, szivem attól még fiatal marad.Amennyiben nem igy van, vagy nem igy, leszakkor nagy a baj!
juanitaescudo - #14333 - 2005. agusztus 2., kedd - 21:40 - Válasz erre...
En hiszek a nagy talalkozasban. Igazan.
Csak abban nem, hogy az orokervenyu. Pedig nagyon szeretne azt hinni az ember, de a sors ettol valtozatosabb kepleteket produkal. Talan ugy tul egyszeru lenne. :-)))))))))))
maat - #14317 - 2005. agusztus 2., kedd - 14:05 - Válasz erre...
Tudják, meddő arról vitatkozni, az ember életében milyen és mennyi nagy találkozás adódik. Azt pedig végképp lehetetlen eldönteni, hogy valamelyik moira szándékosan rezegtette-e meg azt a bizonyos sorsfonalat vagy csak véletlenül épp elvétette a fonást, pödrést, szövést, vagy mit tudom én mit szoktak azok csinálni a sorsokkal. Persze itt jön a kedvenc jelmondatunk, mikor valamit nagyon sorsszagúnak érzünk: nincsenek véletlenek. Talán tényleg nincsenek, talán tényleg mindennek oka van, talán. Az viszont tény: ha bármikor bárkivel megesik, egy-két éve rámegy erre az ok-okozat dilemmára... Ha csak egyszeri találkozás volt, akkor persze újra és újra felidézzük a 'nagy pillanatot', hátha észre veszünk valami kis apró jelet, célzást akármit, ami magyarázatot ad, ami talán válaszol egy pár miérttel kezdődő kérdésünkre... én már csak tudom lassacskán két éve.
maat - #14318 - 2005. agusztus 2., kedd - 14:05 - Válasz erre...
Tudják, meddő arról vitatkozni, az ember életében milyen és mennyi nagy találkozás adódik. Azt pedig végképp lehetetlen eldönteni, hogy valamelyik moira szándékosan rezegtette-e meg azt a bizonyos sorsfonalat vagy csak véletlenül épp elvétette a fonást, pödrést, szövést, vagy mit tudom én mit szoktak azok csinálni a sorsokkal. Persze itt jön a kedvenc jelmondatunk, mikor valamit nagyon sorsszagúnak érzünk: nincsenek véletlenek. Talán tényleg nincsenek, talán tényleg mindennek oka van, talán. Az viszont tény: ha bármikor bárkivel megesik, egy-két éve rámegy erre az ok-okozat dilemmára... Ha csak egyszeri találkozás volt, akkor persze újra és újra felidézzük a 'nagy pillanatot', hátha észre veszünk valami kis apró jelet, célzást akármit, ami magyarázatot ad, ami talán válaszol egy pár miérttel kezdődő kérdésünkre... én már csak tudom lassacskán két éve.
Seszter - #7270 - 2005. február 1., kedd - 10:53 - Válasz erre...
Látod? Te is kimondtad. Az ember néha, amikor azt érzi, talált valaki olyat, akit nem adna semmiért, és azt hiszi örökké fog tartani, aztán jön valami, ami egy kicsit megingatja, és végül beadja a derekát, és utánna nem bánja meg, akkor nem az volt az igazi. Lehet, hogy néha úgy érezzük, ed ez csalóka.
bítia - #7236 - 2005. január 31., hétfő - 22:42 - Válasz erre...
Hát akkor velem valami nem oké... Én kétszer éltem át, mind a kettő alkalom maga volt a csoda. Bár ha így kicsit visszagondolok, akkor a másodikat nem adnám az elsőért cserébe, pedig nagyon szerettem őt...
Seszter - #7089 - 2005. január 31., hétfő - 15:30 - Válasz erre...
Szia! Szerintem nem csak a szerelem terén vannak nagy találkozások. Szinte minden terén, ha valami olyannal talákozunk, amire nagyon vágytunk, aztán megkaptuk. De valóban. Szerelem terén egy van. mondhatni ki van választva számunkra az igazi. Minden jót!
bítia - #7063 - 2005. január 31., hétfő - 00:17 - Válasz erre...
Nagy találkozás? Azt ez ember csak egyszer élheti át? Mert nekem volt szerencsém kétszer is átélni...
Az első kb. '98. novemberében. Szerettem és még élek szeretni fogom, de 4 év után pát kellett mondanom Neki, több oka is volt. Akkor jött egy fiú, aki megkérte a kezem, az után, hogy megszűnt a munkahelyem, és épp elkezdtem egy tanfolyamot. Ott ismerkedtem meg a másikkal. Akkor, ahogy felfedeztem, hogy több egy barátnál, léptem, mert meg kellett tennem. A gyűrűt visszaadtam, holott azt sem tudtam, hogy a másiknak kellek-e majd. Volt idő, mikor azt hittem, hogy én többet nem szerethetek senkit sem úgy, ahogy az elsőt, erre az élet rácáfolt. De az biztos, hogy megtanultam, hogy az ember szerethet nagyon többször is, csak rá kell lelni arra az emberre, aki erre érdemes. Azt nem tudom, hogy a második érdemes-e arra, hogy ha szükséges lenne, akkor halni is képes vagyok érte, de nem tudom a szívemből kiverni, a gondolataimból kiűzni. Igaz, közel sem olyan, mint amilyennek a nagy Őt képzeltem, de ez benne a csodálatos. Minden pillanatban ÉRTE dobban a szívem. A jövő (a sors) zenéje, hogy végül ténylegesen egy pár leszünk-e, de ha csak erre a kis időre, ezekre a hónapokra küldte mellém az ég, akkor is megérte, mert boldog vagyok ha a közelemben tudhatom!
Mea - #6313 - 2004. december 26., vasárnap - 16:47 - Válasz erre...
Hm.... nagy találkozás...mit is gondolunk mikor ezt a szot meghalljuk!? olyan jelenetet képzelünk talán mint a filmekben mikor megpillantják 1mást és a rozsaszin ködtöl semmi mást nem érzékelünk a világbol csak azt a bizonyos Nagy Ő-t! Az ilyen találkozások véleményem szerint nagyon ritkák! Nekem 1x volt szerencsém átélni ezt de lehet h azt nem is szerencsének kéne nevezni! Hiszek az efféle találkozásban ahogy pl abban is hogy mindenkinek van 1 párja! ( Ying-Yang) csak meg kell találni. Mindenkinek sok szerencsét ahhoz hogy rátaláljon élete párjára és hogy az a találkozás legyen élete Nagy találkozása!!!!
Idő Péter - #6291 - 2004. december 24., péntek - 13:31 - Válasz erre...
Ha úgy kérdezted volna, hogy hiszel-e a nagy "Ő" létezésében, és találkozol-e vele? Erre a válaszom: Talán! Ha te is arra jársz, amerre "Ő", a nagy találkozás szinte elkerülhetetlen. Sok sikert kívánok mindenkinek a kereséshez! Mert aki keres, "az" talál. I.P.
Idő Péter - #6290 - 2004. december 24., péntek - 13:09 - Válasz erre...
Ez nem hit kérdése, hanem tény! 'Nagy találkozás' minden nap van, csak észre kell venni. Lehet ez a találkozás Nő, férfi, gyerek, tárgy ... , de a lényeg az, hogy a tied! , csak ki kell nyújtanod érte a kezed. Tehát: tenned kell valamit azért, hogy a tied is lehessen. De sohasem 'örökre' a te tulajdonod! Lehet, hogy félre értettem a kérdést, de a lényeg ugyan az. I.P.
MetalSzill - #6277 - 2004. december 22., szerda - 12:42 - Válasz erre...
Ja,a lényeg az,hogy hiszek benne,biztos volt,van,lesz minden embernek ilyen nagy találkozás az életében.
MetalSzill - #6276 - 2004. december 22., szerda - 12:40 - Válasz erre...
Nagy találkozás?Hm...nálam ez a szerelm első látásra esete volt.Sosem hittem benne,talán mert azelőtt nem voltam igazán sosem szerelmes...de megtörtént.Táborba mentem.Ott ültem a vonaton az osztálytársaimmal és meredtem a nagy semmibe.Ekkor szállt fel Ő.Rögtön egymásra talált a tekinetünk,és persze egymásba szerettünk.Hosszú szenvedések árán vége lett,és ma van 1éve,hogy depressziós vagyok,mert elvesztettem életem első nagy,igazi szerelmét...
malna - #5263 - 2004. július 12., hétfő - 10:13 - Válasz erre...
persze, hogy hiszek, hisz velem is megtörtént!!! hihetetlen, meg én sem hittem benne, amíg át nem éltem, de így van!
viszont nem szabad keresni, csupán figyelni, és amikor megtörténik, úgy is tudni fogod, hogy " ez az" !!! és akkor te is hinni fogsz benne, ha esetleg eddig még nem tetted!!!


:-)
Esztella - #5244 - 2004. július 8., csütörtök - 07:52 - Válasz erre...
Na jó, elárulom, mert már nem győzök a sok e-mailra válaszoni!!!
Felnőtt fejjel, Jézussal való találkozás volt számomra az igazi NAGY találkozás. Ő felnyitotta szememet, kitisztította fülemet és megértette velem az élet utáni élet értelmét, amit mégsem halálom után kell majd keresnem, hanem akkor értem meg, ha a jelenben próbálok Istennel együtt múködni. Lelkivezetőm segítő mondatait próbáld követni Te is: "Engedd, hogy rád nézzen az Isten. Nem kell ehhez semmi technika, módszer, meditációs gyakorlat, csak légy jelen. Ő itt van, Te itt vagy, minden rendben.
Esztella - #5213 - 2004. július 6., kedd - 17:15 - Válasz erre...
Igen, de nem biztos, hogy az én nagy találkozásom ezen a lapon publikus
Tomka - #5207 - 2004. július 6., kedd - 12:48 - Válasz erre...
Nagy találkozás? Azt hiszem egyszer éreztem valami olyat, amit ilyenkor az ember remél érezni.. egy buli után köszöntünk el egymástól (a bulin nem sok szót, annál több pillantást váltottunk) és ahogy összeért az arcunk... húúú mintha a villám csapott volna belém. Azóta is ha arra az érintésre gondolok átjár valami borzongás.
nef - #5189 - 2004. július 4., vasárnap - 17:49 - Válasz erre...
Háát...egyszer már megesett, hogy vágtatott felém a szőke herceg fehér lovon, vagyis barna herceg fekete lovon...Megszólalt Csajkovszkij Romeo és Juliájának legszebb részlete...Én rámosolyogtam, ő megtorpant lovával és.....megkérdezte: HÉ, Banya merre van a királykisasszony?

2020. szeptember 29., kedd
További szavazások:
  Hogy tetszik az idei nyár?
  Hiszel Istenben?
  Hol töltöd a szabadságod?
  Hogy tetszik a merengo.hu új kinézete?
  Mit iszol szívesen?
  Mi a kedvenc ünneped?
  Mennyi időt töltesz naponta a számítógép előtt?
  Milyen gyakran jársz moziba?
  Hogyan telt a szilvesztered?
  Karácsony 2001
  Zenei irányzatok
  Milyen kategóriát kaptál a seregben?
  Ki mit olvas a legszívesebben?
  Hogyan jutottál el a merengő.hu-ra?
  Ki mennyit olvas?
 
Nóra szavazásai:
  Te mit gondolsz az öregedésről?
  Éjszaka, elkötelezettség nélkül
  Találkoztál már idegenekkel?
  Ki a kedvenc sorozathősöd?
  Te szoktál szolizni?
  Táncoltál már bécsi keringőt?
  Szeretsz főzni?
  Egy csodálatos elme
  Voltál már Szegeden?
  Te dohányzol?
  Beleavatkozás mások életébe
  Láttad A gyűrűk urát?
  Te hogyan kerülöd el a téli álmot?
» Te hiszel a "nagy találkozásban"?
  Te nézel tévésorozatokat?
  Szerinted mi a karácsony lényege?
  Te mindenkit visszahívsz?
  Szerinted mi kell a nőnek?
  Te megházasodtál már?
 
Friss fórumtémák »
  Ünnep (95 · Árvai Emil)
  Istenes versek, történetek (60 · Árvai Emil)
  Írj te is verset! (731 · Árvai Emil)
  leszek a muzsad, almajanos (93 · felix44)
  Néhány vers és gondolat (1 · Redfield)
  Kezdő írók könyvkiadása (7 · pisch ferenc)
  SOS FELHÍVÁS!!!! (7 · pisch ferenc)
  Szép gondolatok (71 · Árvai Emil)
  Kérés (19 · almajanos)
  Kedvenc versek (180 · Árvai Emil)
  üzenet (2 · pisch ferenc)
  ŐSI HINDU TÖRTÉNETEK (16 · almajanos)
  A remenytelen szerelem meg mindig tart (661 · Blue)
  Feltűntek valakinek a falak? (3 · rosszcsont)
  Számítógépes kérdések, problémák... (295 · DevilGuy94)
  vmi` (1 · Imrecske)
  Apám halála II. (2 · Felleg)
  Nostradamus-jóslatok (22 · cido)
  kezdő íróknak van e esélye verset, vagy reény (1 · pisch ferenc)
  Reménytelen szerelmek vajon miért van ez (2 · remuszba)
új téma létrehozása...
 
Fórum RSS feedFórum RSS
Copyright © 2001-2004 merengő szerkesztőség · Minden jog fenntartva. · RSS feed
hosted by meselia.hu