Címlap      Fórum   Versek   Galéria    Biblia   Idézetek Rosszcsont Indiánnapló
Keresés »
 
Bejelentkezés
Név:
Jelszó:
    
» Elfelejtetted a jelszavad?
» Regisztráció
 
Tartalom
  Gondolatok
  Fórum
  Versek
» Galéria
  Biblia
  Idézetek
  Rosszcsont naplója
  Indiánnapló
  Keresés
  Linkgyűjtemény
  Közvélemény
  Alkotók
  Regisztráció
  Jelszóküldés
  Impresszum
  Bannercsere
 
  RSS feed Tartalom RSS
  Fórum RSS feedFórum RSS
Idézetek »
Az érettség az a képességünk, hogy akkor is helyesen cselekedjünk, ha azt szüleink ajánlották.
(Paul Waztlawick: A helyzet reménytelen, de nem súlyos)
Enveco Free Stat

A Sziklakórház a Vár gyomrában

Középesy G · 2005. március 3., csütörtök · fórum » 42

« előző  következő » 

A szerző kérésére többé nem jelennek meg a korábban itt látható fényképek.

« előző  következő » FÓRUM: A Sziklakórház a Vár gyomrában

a témát indította: tsabee, 2005.03.03. 15:38 - 42 üzenet

főtéma: Galéria

sziklakorhaz - #22675 - 2008. július 6., vasárnap - 07:46 - Válasz erre...
Sziasztok!
Az biztos, hogy özv.Horthy Istvánné, mint a Vöröskereszt főápolónője a megnyitásban részt vett 1944 februárjában, és valószínű dolgozott is itt. Hogy ponosan meddig, nem tudjuk. Az biztos, hogy számos főnemesi sarj segédkezett pl. Andrássy és Sziráki grófnők stb.

Az oroszok a Sziklakórházban nem lángszóróztak semmit, ez egy téveszme és onnan származik, hogy a barlangrendszer más részében kialakított német kórház (mely igazából csak barlang volt, nem kiépített) megsemmisítésre került a benne lévő mozgásképtelenekkel együtt (a többiek elmentek a kitörés során). Bizonyítékunk van (pl. zárójelentések, szemtanúk beszámolói), hogy a kórház 1945 májusáig biztosan üzemelt. Utána mindenkit felszíni kórházakba szállítottak aki még nem mehetett haza. Az is biztos, hogy a kötszerek és orvosi eszközök jórészét felélték addigra, utóbbi elszállításában "segítettek" a felszabadítók is.

A beszámolók alább hitelesek. Valóban óriási vízhiány volt, mert a németek a vár erődítése során egy barikád építése közben véletlenül felrobbantották a Bécsi-kapunál lévő vízfőnyomócsövet.
gyalogh - #22028 - 2008. április 1., kedd - 00:14 - Válasz erre...
Neked meg üldözési mániád van! Az angol és amerikai misszió egyszerre érkezett + a Vöröskereszt. Január 18-tól a kitörésig a pesti oldalról nézték a Vár pusztulását. (A mi Rákóczi úti lakásunkba beszállásolltak 16 oroszt, egy angolt meg egy amerikait.) A Vár februári megszállásakor Malinovszkij és törzse propagandábol is magával vitte a missziók tagjait és a tudósítókat. Pontosan amikor a várudvat vizsgálták akkor kezdett a barlang egy része égni. Erről magyar katonaorvos emlékirata is elérhető.
Ne szédelegjen; milyen érdeke lett volna egy amerikai haditudósítónaka látottakat eltitkolni. Ki elől? A képek benne vannak pl a National Geographic Magazin korabeli számaiban. Nekünk szerencsénk volt, mert az oroszok nekünk adták az amerikai konzervjeiket, ők jobban szerették a káposztalevest, mi meg libamáj és ananász konzerveket ettün, kenyér nélkül.
1.
"Ja és ki beszélt itt A Horthy családról???????????". ITT LEJJEBB ÉVA ZSUZUSANNA
2.
"....Biztosan úgy van, ahogyan írod..... csak az igazság mást takar, azt amit írtam..... sajna ez volt., tagadni könnyű, a valóságot elferdíteni szintén az..... Te még hiszel a mesékben, hány éves vagy?????:))))))))" ANNYI VAGYOK, HOGY A HARCOK UTÁN NAGYAPÁMMAL AZ ESKÜ TÉRI PETŐFI SZOBOR MELLŐL NÉZTÜK A VÁR ÉGÉSÉT. (mert 3 hétig égett)
Középesy G - #21961 - 2008. március 26., szerda - 15:51 - Válasz erre...
Ja, az is köztudott, hogy Budapest ostrománál, a kitörésnél és a kórhánál meg előtte is a ruszkik voltak itt és nem a szövetségesek, de úgy látom eléggé hiányos a tudásod.... már bocs.
Középesy G - #21959 - 2008. március 26., szerda - 14:24 - Válasz erre...
"""""Történelem: mi itt nem egyedül az oroszokkal háborúztunk, hanem a Szövetségesekkel: Szovjetunió, Egyesül Államok, Nagy-Britannia és a Brit Nemzetközösség államaival. Az ostromkor itt volt angol és amerikai katonai misszió és az összes világlap tudósítója, továbbá a semleges országok diplomatái. Egy ilyen kórházgyilkosság másnap a világlapok címoldalán lett volna, és szerepelt volna a Nürnbergi Perben.""""

Piszkosul jól tudtak mindent eltussolni, hazudni,stb....
Középesy G - #21958 - 2008. március 26., szerda - 14:22 - Válasz erre...
De hogy kiegészítselek, a németek a Horthy családot "félreállították" pontosan a kastályba zárták!!!!!
Középesy G - #21957 - 2008. március 26., szerda - 14:18 - Válasz erre...
Ja és ki beszélt itt A Horthy családról???????????
Középesy G - #21956 - 2008. március 26., szerda - 14:15 - Válasz erre...
....Biztosan úgy van, ahogyan írod..... csak az igazság mást takar, azt amit írtam..... sajna ez volt., tagadni könnyű, a valóságot elferdíteni szintén az..... Te még hiszel a mesékben, hány éves vagy?????:))))))))
gyalogh - #21798 - 2008. március 8., szombat - 14:48 - Válasz erre...
Néhány kiegészítés.
Az ostrom végén; 1945 febr. 13.-i "kitörés" előtt a vár pincéiben maradt 10.000 sebesültet és beteget PFEFFER-WILDENBRUCH rábízta Angelo ROTTA pápai nunciusra. Ezek nagyrészét az oroszok elszállították, de a pincék egy része spontán kigyulladt, ahol magatehetetlen emberek feküdtek szalmán és rongyokon; gyertyákkal, mécsesekkel és petróleum-lámpákkal világítottak.

Az 1944 okt. 15.-i nyilas-puccs után a németek az egész Horthy családot elvitték. A kormányzó-helyettes özvegye: NAGYBÁNYAI VITÉZ HORTHY ISTVÁNNÉT, szül. EDELSHEIM-GYULAY ILONA grófnő - a családdal egy bajor kastélyban várta ki a háború végét. (én a Rákóczi úton a pincében). Tehát nem lehetett a sziklakóházban.

"Budapest elfoglalásakor a szovjet csapatok a korházat lerohanták, a betegeket és orvosokat gránátokkal és lángszórókkal és kézifegyverekkel gyilkolták le, túlélőkről nincs tudomásunk."
Ez megtörtént, de nem Budapesten hanem Szingapúrban, ahol a japánok gyilkolták le a kórház orvosait és betegeit.

Történelem: mi itt nem egyedül az oroszokkal háborúztunk, hanem a Szövetségesekkel: Szovjetunió, Egyesül Államok, Nagy-Britannia és a Brit Nemzetközösség államaival. Az ostromkor itt volt angol és amerikai katonai misszió és az összes világlap tudósítója, továbbá a semleges országok diplomatái. Egy ilyen kórházgyilkosság másnap a világlapok címoldalán lett volna, és szerepelt volna a Nürnbergi Perben.
kovex61 - #21526 - 2008. február 12., kedd - 21:29 - Válasz erre...
A II. világháború alatt Nagymamám a családjával a vár oldalában laktak a Toldy Ferenc utcában. Édesanyám ekkor 5 éves Keresztanyám 3 éves volt. Amikor a házunkat (később újraépítették és én is ott nőttem fel) bombatalálat érte Nagymamám elbeszéléséből tudom, hogy a Budai vár kazamata rendszerében az un. óvóhelyre kellett menniük. Nagypapám a fronton volt, mint katonaorvos (eltűnt a Donnál azóta sem tudunk róla semmit) Dédapám a bombatalálatkor meghalt Édesanyámat a testével védte így Ő életben maradt. Nagymamám azonban megsebesült a válla kifordult karja eltört. Orvosi ellátásra volt szüksége, így légiriadók ide vagy oda át kellett mennie a Sziklakórházba. Ott tették helyére a karját és gipszelték be, de nem volt már elég gipsz vagy csak "spóroltak" vele, hogy még másnak is jusson azt sosem tudjuk már meg. Mindenesetre összeforrt egy kicsit csálén ugyan, de meggyógyult. Nem úgy, mint sokan, akiken nem tudtak, már segíteni az orvosok. Azt mesélte, hogy a kórház tele volt haldokló jajgató katonákkal és civilekkel és ezt a képet a mai napig sem tudja kitörölni az emlékezetéből. :(( Most 92 éves és bízom benne, hogy el tudunk menni még együtt és akkor talán még sok minden az eszébe jut.
Gyerekkoromban sokat jártam arra és mindig be szerettem volna menni. Volt egy osztálytársnőm, aki ott lakott az hiszem a gondnok lehetettek a szülei, de a 70-es években ez elképzelhetetlen volt, de most elmegyünk megnézni.
Éva Zsuzsanna - #20779 - 2007. július 22., vasárnap - 10:27 - Válasz erre...
Családi krónikám vonatkozó részlete:
"Mátrai utca 9. a ház, innen lángszórózták ki az oroszok szüleimet az óvóhelyről, menekülés közben édesapát eltalálta egy dumdum golyó, életveszélyes farsebet okozva. Az iszonyú csata közepette már alig jutottak el a Vár pincelabirintusában lévő sziklakórházba, útközben többször letették a hóra a váltott sebesültvivők, és otthagyták. Úgy maradhatott vele a menyasszonya, ha beáll a kórházba ápolónőnek, de élelmet nem tudnak adni nekik. Így lett, a haldoklók adták oda a kenyerüket, nővérke nekem már úgyse kell. A német katona, aki a markában aranyat kínált kenyérért könyörögve: "Brót, Brót", a futószalagon érzéstelenítő nélkül végzett műtétek éjjel-nappal, az üszkösödő sebek bűze, egy-egy akadozva, nem szívesen felidézett emlék. A víz hiánya volt a legszörnyűbb, napi két deci volt a fejadag. Egyszer rettenetes szomjúságában anyám - az újdonsült nővér - a műtő falán függő fertőtlenítős kézmosóvizes tartályból ivott, a halálos fáradtan szédelgő sebész alig szidta meg.
Sok szidást kapott, mesélte anyánk, mert a rábízott Kánya Kálmán, a valamikori külügyminiszter, beszámíthatatlanná válva mindig pucérra vetkőzött, jött a főnővér, Horthy Istvánné ellenőrizni, s többször úgy találta a miniszter urat, anyaszült meztelen. Ezt már mosolyogva mesélte anyánk, hogy ő rávágott a külügyminiszter fenekére, és sokadszorra ismét felöltöztette."
sipike - #20716 - 2007. június 29., péntek - 08:29 - Válasz erre...
Egyszerűen fantasztikus éa elborzasztó!
Jó lenne mielőbb megnyitni a látogatók számára, mert fantasztikusan nagy az érdeklődés.
Talán vannak még túlélők vagy orvosok, ápolók akik
hiteles "történetírók", csak éppen nem tudnak arról, hogy végre ismét kezd bekerülni a köztudatba , hogy ez az alagútrendszer valóban létezett (sokáig eltitkolták). Köszönet ezért a Múzeumok Éjszakája rendezőinek!!

Sokkal nagyobb, nyilvános publicitást kéne kapnia a sziklakórháznak és nem kellene félni attól, hogy a látogatók "tönkreteszik a múltat".

Várható valamikor a közeljövőben, hogy legalább időnként tárlatvezetéssel megnézhető a Sziklakórház? És ha igen, hol lehet erről tudomást szerezni.
Előre is köszönöm, ha választ kaphatok.
Zsuzsa
Középesy G - #10164 - 2005. március 6., vasárnap - 12:17 - Válasz erre...
Miklós írta (#10161, 2005. március 5., szombat - 20:17):
> Én csak arra lennék kíváncsi hogy jelenleg ki a kezelő és milyen forrásból teszi azt?
> A minden éjjel működtetett szellőztetőrendszert valakinek finanszíroznia kell... :-)
>
> Amúgy gratulálok, páratlan fotósorozat!

Köszönöm az elismerést, az üzemeltető az EÜ.
Miklós - #10161 - 2005. március 5., szombat - 20:17 - Válasz erre...
Én csak arra lennék kíváncsi hogy jelenleg ki a kezelő és milyen forrásból teszi azt?
A minden éjjel működtetett szellőztetőrendszert valakinek finanszíroznia kell... :-)

Amúgy gratulálok, páratlan fotósorozat!
juanitaescudo - #10160 - 2005. március 5., szombat - 18:59 - Válasz erre...
Pénteken már elindítottam az egri várban, vagyis alatta lévő szintén hatalmas rendszernek a feltárási engedélyek beszerzését.

Lillafured?
Mecsek?

> Most ezt csak úgy sikerül, hogy már fotóriporterként is dolgozom újságoknak és ezt le is közlöm. De így is nagyon nehéz és nagy tortúra...
> Azok az emberek közé tartozom, akiket, ami nem látható, rejtett, az engem borzalmasan érdekel...
>
:-))) Remelem, sikerrel jarsz.
Középesy G - #10158 - 2005. március 5., szombat - 15:33 - Válasz erre...
juanitaescudo írta (#10156, 2005. március 5., szombat - 15:05):
> > Érdekes, egyedi és az benne az izgalmas, hogy nem mostanság épült, mikor mentünk, elképzeli az ember azt, hogy milyen lehetett ott, mit éreztek azok, akik ott voltak betegen...
> > Nehéz ezt így leírni, érdekes és szomorú és tanúságos, még írhatnék többet is de, nem tudom hirtelen szavakba önteni, látni kell, élőben valóban más volt!
> >
> Erdekes lenne olyan emberrel vegig jarni, aki maga is volt ott: orvoskent, apolokent, betegkent.

Ez nekem is megfordult a fejembe, de azt, azokat megtalálni, mint tű a szénakazalban...

Annak is örültem, hogy az egész rendszert vezetővel be tudtam járni, az utolsó kis lukakban is voltam....
Remélem, hogy a jövő héten az engedélyt megkapom már végre a barlangrendszerre is, már szóltam és van protekcióm, most derült ki pénteken..
Természetesen vezetővel, már beszéltem azzal aki ott járt, a feltárásoknál, ha jól tudom régész, mondta is, hogy ott is vannak szovjet dolgok és egyéb történelmi "darabok". Na ez nem lesz fénykép nélkül hagyva... Pénteken már elindítottam az egri várban, vagyis alatta lévő szintén hatalmas rendszernek a feltárási engedélyek beszerzését.
Most ezt csak úgy sikerül, hogy már fotóriporterként is dolgozom újságoknak és ezt le is közlöm. De így is nagyon nehéz és nagy tortúra...

Azok az emberek közé tartozom, akiket, ami nem látható, rejtett, az engem borzalmasan érdekel...
Középesy G - #10157 - 2005. március 5., szombat - 15:22 - Válasz erre...
juanitaescudo írta (#10155, 2005. március 5., szombat - 15:03):
> Középesy G írta (#10111, 2005. március 4., péntek - 15:43):
> >
> > Megyek vakondoknak pár téma erejéig...:)))))
> >
> :-)))))) Ok. Majd ne felejts el beszamolni rola! :-))

Ebben biztos lehetsz!!!:))))
juanitaescudo - #10156 - 2005. március 5., szombat - 15:05 - Válasz erre...
> Érdekes, egyedi és az benne az izgalmas, hogy nem mostanság épült, mikor mentünk, elképzeli az ember azt, hogy milyen lehetett ott, mit éreztek azok, akik ott voltak betegen...
> Nehéz ezt így leírni, érdekes és szomorú és tanúságos, még írhatnék többet is de, nem tudom hirtelen szavakba önteni, látni kell, élőben valóban más volt!
>
Erdekes lenne olyan emberrel vegig jarni, aki maga is volt ott: orvoskent, apolokent, betegkent.
juanitaescudo - #10155 - 2005. március 5., szombat - 15:03 - Válasz erre...
Középesy G írta (#10111, 2005. március 4., péntek - 15:43):
>
> Megyek vakondoknak pár téma erejéig...:)))))
>
:-)))))) Ok. Majd ne felejts el beszamolni rola! :-))
Középesy G - #10153 - 2005. március 5., szombat - 10:45 - Válasz erre...
juanitaescudo írta (#10112, 2005. március 4., péntek - 18:05):
> > > Mi? Ezt tolem kerdezed? De nem ertem, hogy mire gondolsz.
> > > Nekem tetszik az anyagod. Komolyan!
> > Ara értem, hogy jók e a képek.
> >
> IGEEEN!! Gratulalok! Erdekes kulonben, hogy a legtobb kep olyan meleg hatasu: a szinei, a kulonbozo tonusok. Amikor ott voltal lent, ezt hogyan erzekelted? Nyilvan a fenyek maskeppen mutatnak dolgokat a valosagban es a foton. Tehat milyen vilag az ott lent, amellett, hogy rejtelyes, foldalatti? Rideg? Komor?

Több helyen nem használtam a vakut, ezt azért jegyzem meg, mert így visszaadja, ami volt lent, a meleg hatású képek, azok vaku nélkül készültek, A többi képen is tompítottam a vakun és felfelé állítottam.
Az, hogy milyen világ...
Érdekes, egyedi és az benne az izgalmas, hogy nem mostanság épült, mikor mentünk, elképzeli az ember azt, hogy milyen lehetett ott, mit éreztek azok, akik ott voltak betegen...
Nehéz ezt így leírni, érdekes és szomorú és tanúságos, még írhatnék többet is de, nem tudom hirtelen szavakba önteni, látni kell, élőben valóban más volt!
juanitaescudo - #10112 - 2005. március 4., péntek - 18:05 - Válasz erre...
> > Mi? Ezt tolem kerdezed? De nem ertem, hogy mire gondolsz.
> > Nekem tetszik az anyagod. Komolyan!
> Ara értem, hogy jók e a képek.
>
IGEEEN!! Gratulalok! Erdekes kulonben, hogy a legtobb kep olyan meleg hatasu: a szinei, a kulonbozo tonusok. Amikor ott voltal lent, ezt hogyan erzekelted? Nyilvan a fenyek maskeppen mutatnak dolgokat a valosagban es a foton. Tehat milyen vilag az ott lent, amellett, hogy rejtelyes, foldalatti? Rideg? Komor?
Középesy G - #10111 - 2005. március 4., péntek - 15:43 - Válasz erre...
Megyek vakondoknak pár téma erejéig...:)))))
Középesy G - #10105 - 2005. március 4., péntek - 13:59 - Válasz erre...
juanitaescudo írta (#10053, 2005. március 3., csütörtök - 16:55):
> Középesy G írta (#10051, 2005. március 3., csütörtök - 16:50):
> >
> > A Vár alatti labirintus, több gondot okoz, mint hasznot, mert nagyon veszélyesek és a házak álagát nagy mértékben veszélyeztetik, tele van járatokkal, de ez már egy másik téma
> lesz, remélem 1-2 héten belül meglesz!!!
>
> Orom latni a lelkesedesedet! Ez a tema nagyon tuzbe hozott! :-))
> >
> Gabi! Meg ne haragud, de tenyleg ezt csak humornak szanom:
> lehetne a muveszneved, alneved: Va Kond.

Igen, tűzbehozott, mert gyerekkorom óta érdekelnek a "rejtett" ilyen témák, akkor még a pincékbe lógtunk be...
De különben nyitott vagyok mindenre, voltam barlangban, sziklát is másztam, búvárkodás, stb...
Középesy G - #10104 - 2005. március 4., péntek - 13:56 - Válasz erre...
juanitaescudo írta (#10057, 2005. március 3., csütörtök - 17:17):
> Középesy G írta (#10055, 2005. március 3., csütörtök - 16:59):
> >
> > És atöbbi anyag az is az?
> >
> Mi? Ezt tolem kerdezed? De nem ertem, hogy mire gondolsz.
> Nekem tetszik az anyagod. Komolyan!

Ara értem, hogy jók e a képek.
tsabee - #10076 - 2005. március 3., csütörtök - 20:06 - Válasz erre...
juanitaescudo írta (#10047, 2005. március 3., csütörtök - 16:45):
> Te jó ég! Van tomor talaj a fovaros alatt? :-))

Ja.. Ezekután ez már tényleg jó kérdés :-DDDDDDDD
tsabee - #10074 - 2005. március 3., csütörtök - 20:04 - Válasz erre...
Középesy G írta (#10027, 2005. március 3., csütörtök - 15:43):
> Szia, azon vagyok, de csak egynek lehet eladni a jogvédettség miatt... Remélem sikerül, egyedi a téma...
> Amúgy tetszik? Jön a többi is, de az engedélyek beszerzése nem egyszerű dolog!!!
> 2 napot szánta rá a képek elkészítésére.. vagy 8-10 órát voltam ott a föld alatt...

Nagyon jók! És iszonyatosak is egybe-de nem a fényképek, hanem a tárgyak... azért az a kombinált orvosiszék.......
2020. március 30., hétfő
Szerzők, alkotók »
Középesy Gábor A fotós..:)))
Középesy Gábor A fotós..:)))
Szeretek kirándulni, amikor lehet, megyek is, ez az évszakoktól független.
Galéria:
 Terror Háza Múzeum (2005.11.06.)
 Magas-Tátra, Csorba-tó (2005.10.23.)
 A váci fegyház és börtön (2005.08.18.)
 A tököli reptér (2005.06.12.)
 A diósgyőri várnapok (2005.04.06.)
»A Sziklakórház a Vár gyomrában (2005.03.03.)
 Szoborpark (2005.02.25.)
 Szilveszter az Alacsony-Tátrában (2005.02.07.)
 Sorstalanság (2004.11.27.)
 Velence (2004.10.22.)
 A sztrecsényi vár (2004.08.09.)
 A budatíni várkastély (2004.08.08.)
 A sárospataki vár (2004.07.28.)
 Trencsén vára (2004.07.06.)
 Beckó vára (2004.07.05.)
 A szepesi vár (2004.06.22.)
 A csejtei vár és a templom (2004.05.27.)
 Esztergom (2004.05.15.)
 A keszthelyi Festetics kastély (2004.04.25.)
 Siklós vára (2004.04.25.)
 Húsvét a szentendrei Skanzenben (2004.04.15.)
 A Parlament (2004.04.03.)
 A gödöllői királyi kastély (2004.03.28.)
 A mohácsi busójárás (2004.03.01.)
 Szeged (2004.02.23.)
 A nagyvázsonyi Kinizsi vár (2003.12.28.)
 Nedec vára (2003.12.08.)
 Bős (2003.12.01.)
 Körmöcbánya (2003.11.22.)
 Lubló vára (2003.11.07.)
 Eger (2003.10.26.)
 Ősz (2003.10.19.)
 Hollókő (2003.10.16.)
 Selmecbánya (2003.10.10.)
 A vácrátóti Botanikus Kert (2003.10.02.)
 A bécsi Práter (2003.09.29.)
 A szigligeti vár (2003.09.23.)
 Visegrád (2003.09.16.)
 Budapest Plázs (2003.08.07.)
 A dobsinai jégbarlang (2003.06.10.)
 Besztercebánya (2003.05.30.)
 Árva vára (2003.05.23.)
 A tavasz pillanatai (2003.05.06.)
 Paintball (2003.04.14.)
 Bajmóc vára (2003.04.13.)
 Sirok (2003.04.01.)
 Veszprém (2003.03.26.)
 A kenderesi Horthy-kastély (2003.02.11.)
 Felvidéki utakon (2003.02.06.)
 Újjé a ligetben... (2003.02.02.)
 A budai vár (2003.01.29.)
 Vác (2003.01.27.)
 A sümegi vár (2003.01.24.)
 A budafoki barlanglakások (2003.01.19.)
 Bivalyrezervátum (2003.01.08.)
 A téli Balaton (2002.12.28.)
 A karácsonyi erdő (2002.12.23.)
 Rodosz 2002 (2002.12.09.)
 Auschwitz (2002.12.03.)
 Recsk (2002.11.25.)
 Parasztház (2002.11.11.)
 Az első hó (2002.11.04.)
 Komárom (2002.05.09.)
 Pécs (2002.05.07.)
 
Galéria » legújabbak
  Ako: Gyász, fotó, élő kép 2005.12.10.
  Szabolcsi Erzsébet: Felvidék 2005.12.09.
  Középesy Gábor A fotós..:))): Terror Háza Múzeum 2005.11.06.
  Középesy Gábor A fotós..:))): Magas-Tátra, Csorba-tó 2005.10.23.
  viktor: Németország, 2005. 2005.10.11.
  Középesy Gábor A fotós..:))): A váci fegyház és börtön 2005.08.18.
  Szeka: Az ólublói vár 2005.07.08.
  Szeka: Szepescsütörtökhely 2005.07.07.
  juanitaescudo: Lengyelország 2005.06.24.
  Középesy Gábor A fotós..:))): A tököli reptér 2005.06.12.
 
  RSS feed Tartalom RSS
Friss fórumtémák »
  Ünnep (95 · Árvai Emil)
  Istenes versek, történetek (60 · Árvai Emil)
  Írj te is verset! (731 · Árvai Emil)
  leszek a muzsad, almajanos (93 · felix44)
  Néhány vers és gondolat (1 · Redfield)
  Kezdő írók könyvkiadása (7 · pisch ferenc)
  SOS FELHÍVÁS!!!! (7 · pisch ferenc)
  Szép gondolatok (71 · Árvai Emil)
  Kérés (19 · almajanos)
  Kedvenc versek (180 · Árvai Emil)
  üzenet (2 · pisch ferenc)
  ŐSI HINDU TÖRTÉNETEK (16 · almajanos)
  A remenytelen szerelem meg mindig tart (661 · Blue)
  Feltűntek valakinek a falak? (3 · rosszcsont)
  Számítógépes kérdések, problémák... (295 · DevilGuy94)
  vmi` (1 · Imrecske)
  Apám halála II. (2 · Felleg)
  Nostradamus-jóslatok (22 · cido)
  kezdő íróknak van e esélye verset, vagy reény (1 · pisch ferenc)
  Reménytelen szerelmek vajon miért van ez (2 · remuszba)
új téma létrehozása...
 
Fórum RSS feedFórum RSS
Publikálnád a verseidet, képeidet?
Szeretnéd ezeken az oldalakon megosztani a többiekkel a verseidet vagy a képeidet, fotóidat? Nincs más dolgod, mint először is regisztrálni, aztán összeszedni pár dolgot és elküldeni nekünk emailben!
Hogy mit kell ilyenkor elküldeni a képek, versek mellett? Ha megnézed a már meglévő verseket, galériákat, akkor kiderül, mi mindenre van szükség, hogy felkerülhessen az oldalra:
» a beküldött versek/képek összefoglaló címe,
» rövid bevezetés a versek/képek elé,
» és ha akarsz, akkor küldj egy fényképet is magadról.
Copyright © 2001-2004 merengő szerkesztőség · Minden jog fenntartva. · RSS feed
hosted by meselia.hu