Címlap      Fórum   Versek   Galéria    Biblia   Idézetek Rosszcsont Indiánnapló
Keresés »
 
Bejelentkezés
Név:
Jelszó:
    
» Elfelejtetted a jelszavad?
» Regisztráció
 
Tartalom
  Gondolatok
» Fórum
  Versek
  Galéria
  Biblia
  Idézetek
  Rosszcsont naplója
  Indiánnapló
  Keresés
  Linkgyűjtemény
  Közvélemény
  Alkotók
  Regisztráció
  Jelszóküldés
  Impresszum
  Bannercsere
 
  RSS feed Tartalom RSS
  Fórum RSS feedFórum RSS
Idézetek »
Még a boldog ember is
ha hirtelen megpillant
valamit vagy emberi hang érinti

és szíve megtelik olyan vággyal
melyet maga sem ismer

bizonyára elérhetetlen helyre
emlékezik ilyenkor vissza
és alakokra melyeket szeretett

egy előző életben
(Kalidásza)
Enveco Free Stat

FÓRUM: A remenytelen szerelem meg mindig tart

a témát indította: csalodo, 2005.02.04. 11:03 - 661 üzenet

főtéma: Egyéb

a -remenytelen szerelem-folytatasa

Blue - #24649 - 2010. június 14., hétfő - 21:10 - Válasz erre...
...állsz a szerelem sírjánál, s összegörnyedve zokogsz.
Próbálsz földet szórni, de ahogy néhány marokkal bedobáltál, leugrasz, vájod a földet a körmeiddel, s üvöltesz, hogy gyere vissza.
...befeküdnél a sírba, de nem lehet, még nem...
...felkiáltasz Istenhez, hisz még él, hisz még élek, akkor...
MIÉRT!!!????
almajanos - #24645 - 2010. május 9., vasárnap - 20:28 - Válasz erre...
A reménytelen szerelem mindig tovább tart, távolról, mint a beteljesült.
Blue - #24639 - 2010. március 1., hétfő - 21:32 - Válasz erre...
Kedves Remuszba!


Köszönöm! Értelek...

Sokat adtál nekünk!

Az első vari jobban tetszik, lelkemhez közeli. :)

Békés, szép életet, olyat melynek végén azt mondhatjuk, emberi volt, értékes volt, megtettük, már mehetünk!

Szeretettel:

L

http://www.youtube.com/watch?v=DbxcNZiFGB0
remuszba - #24637 - 2010. március 1., hétfő - 12:45 - Válasz erre...
http://www.youtube.com/watch?v=0Wgl_k2eiC4

a második vari ez lett volna.. sorry, öregszem! A képeket már láttam valahol, máshogy! Igaz, kerékpáros elmenős nincs benne! :-)

Szivárványos tündéréletet mindőtöknek!

T
remuszba - #24634 - 2010. március 1., hétfő - 12:31 - Válasz erre...
remuszba - #24635 - 2010. március 1., hétfő - 12:31 - Válasz erre...
remuszba - #24633 - 2010. március 1., hétfő - 10:32 - Válasz erre...
Kedves Blue!

Engedd meg.. utolsó levelem, neked...

Az ember hosszú idő után rájön, hogy a másiknak is vannak érzései...Rájön és magába néz, hogy rosszul ítélt!
Mert, ki-ki a maga módján fáj, érez és ezt tiszteletben kell tartani és meg is kell érteni. Valamiért szerette, szereti az ember a másikat és benne van a szeretetében az is, ahogy a másik érezni tud!

Azonban ez már nem tesz hozzá az ember érzéseihez, mert ez a normális, ez a természetszerű. Emberek vagyunk, érzünk! A vélt hiány fájt!

A leveled csodálatos dolog de van, hogy már félünk a levelektől. Csak nézzük ott... csak nézzük a rémfán, ahogy lóg és nem akasztjuk le. Nem visszük be az odunkba feldolgozni, hagyjuk érni. Napokat, heteket és ha lelkiállapotunk megengedi, akkor merünk. Már nem napokban mérünk! Évek teltek el szó nélkül, tudunk várni a másik érzéseire és sebészi pontossággal válaszolunk, vagy nem!

És van, hogy késő... egyszer késő lesz. Az ember átesik a valóság küszöbén, az illúzióból a ténybe.. elfogad és nem vár, nem remél többé. Válasz nélkül hagy levelet, hagyja elmenni a másikat és távolodik Ő is. A kapcsolat véget ér! Marad valahol az űrben a szellem, egy érzés, egy időt és teret átölelő szivárvány!
De a szívében mindig ott lesz az a másik. Örökké, de már csak halkan, csendben, mélyen!

szeretettel:
T
Blue - #24631 - 2010. február 28., vasárnap - 17:50 - Válasz erre...
Kedves Remuszba, kedves Eir!

Remuszba újra elolvastam, amit írtál a napokban, s átgondoltam. Valóban igaz kimondtam, hogy szeretem, de mégis volt egy határ. Ő figyelmesen írkált az én érdekemről, én az övéről, s a legfontosabb elmaradt. Olyanok voltunk, mint a Márai könyvben, folyamatosan udvariasan. Hát én tegnap reggel írtam még egy levelet, s ebben minden benne volt. Semmi reakció. :( Talán már túl késő. :(

Nem értem mi romlott el? Hova tűnt ez a szerelem, szenvedély? Ha meg ott van még benne is, akkor miért zárt le? Becsukta az ajtót és kész, én meg nyüszítek a küszöbön.

Eir szeresd őket, s remélem az idő Neked is hoz választ a kérdéseidre.

Szeretettel:
Blue
ez is remenytelen - #24627 - 2010. február 26., péntek - 20:13 - Válasz erre...
Szia Kedves Blue!

Az egyik biztosan, de a masik, akit en szeretnek az meg bizonytalan. Tudod mit nem adnek azert, hogy azt szeressem ennyire akit kellene.
Igazad van....sokszor elfelejtek orulni annak ami van, jo eletem lenne ha tudnek neki orulni, en nem tudom miert nem vagyok boldog, mit nem adnek ha nem ezt ereznem. Tudom hogy semmi bajomnak nem kene lennem es sokszor gondolok erre hogy ugyan miert nem jo ez nekem?Sokaknak ennyi se jut.
Valahogy ugy elek hogy mindig csak varom hogy majd egyszer jo legyen es nem tudok orulni annak ami van, annyira igazad van el is szegyeltem magam, barmint megadnek azert hogy azt szerethessem aki mellettem van, de nem tudom, O, O nem az igazi nekem, barmit megadnek ha valtoztathatnek ezen :(
Koszonom hogy ezt irtad :)

szep estet
Blue - #24626 - 2010. február 26., péntek - 18:54 - Válasz erre...
Kedves Remuszba, kedves Eir!

Igazad van... jéghegy ... :( s úgy hallottam azzal nem szerencsés találkozni, kivétel, ha te kaptad a főszerepet egy híres filmben.


Én most egyedül leszek. Nem tudom elképzelni, hogy csak úgy vígaszt keressek. Tudom jót szeretnél nekem, de nálam ez nem működik. Az nem én lennék.
Eir fel a fejjel! Ha jól értem téged két férfi is szeret.

Szép estét! :)

Blue
remuszba - #24624 - 2010. február 26., péntek - 16:54 - Válasz erre...
Kedves Blue!

... majd ne a vízben keresd, hanem a jéghegyek között...

R
remuszba - #24625 - 2010. február 26., péntek - 16:54 - Válasz erre...
Kedves Blue!

... majd ne a vízben keresd, hanem a jéghegyek között...

R
ez is remenytelen - #24623 - 2010. február 25., csütörtök - 22:34 - Válasz erre...
Sziasztok!

Annyira megertelek...csak velem meg szorakozik es az talan rosszabb mint a bizonyossag. Amikor "vege" volt es majdnem tul leptem (bar ez nem igaz) akkor jobb volt, mar nem minden percben gondoltam ra csak masodikban. Mostmeg szamolom a napokat hogy mikor talakozhatunk es nezhetek a szemebe.
Nekem sem jobb csak mas a helyzetem, csodalatos eletem lehetne azzal aki most a tarsam, de en megis a rosszfiura vagyom, aki, tudom, ujra bantani fog es nem tudom mire es meddig kellek neki. Tudom hogy soha nem leszunk egyutt mert fontosabb neki mas (gyerekek)es nem tudom mikor un ram. Minden nap attol felek hogy ez az a nap, amikor ujra osszetor, es amikor nem derul ki, hogy ez az a nap, akkor meg marad a remenytelen remeny.

Nem tudom hogy miert kaptuk ezeket az erzeseket ha nem teljesithetjuk ki, nem azert vagyunk a vilagon hogy szeressunk?es ha igen akkor miert nem a megfelelo embert szeretjuk?

Kedves Blue csak azt tudom mondani hogy probald magad lefoglani tudom buta duma es biztos mondta mas is es lehet hogy nem kellene keretlenul tanacsot osztogatni, de az nagyon igaz, hogy van aki segitsen felejteni, megha csak arra is akarod hasznalni, ne legy egyedul, miert lennel ha van aki szivesen fogna a kezed hasznald ki ha tenyleg ennyire remenytelen a vizcseppeddel akkor muszaj felejteni, mindegy milyen aron.
Vagy baratok kell a tarsasag akik oszinten melletted allnak es elterelik a gondolataid...
Remelem nem haragszol meg hogy ezt irtam es nem veszed sertesnek, de jo a lelkednek ha van olyan aki szeret es babusgat megha kozben masra is gondolsz es eddig ot lehet hogy csak nem vetted eszre.
Tenyleg elnezest ha serto volt ez a hozzaszolas, de van ugy hogy csak egy szereto kez segithet.

udv eir
Blue - #24622 - 2010. február 25., csütörtök - 21:38 - Válasz erre...
Kedves Remuszba, kedves Eir!

Tegnap olyan jó volt az a pár óra boldogság, amit a gyönyörű emlék hozott. De tudjátok mi a valóság? A valóság az, hogy rohadtul nem kellettem.
Az aki nekem a minden, s akinek azt hittem minden vagyok, egyszer csak úgy döntött, hogy jobb nélkülem. Nem kell többet a szerelmem, szeretetem, az ölelésem. S a nagy szemét valóság az, hogy itt vagyok egyedül. S itt leszek egyedül, s egyáltalán nem érdekli, hogy mi történik velem. S nem számít, hogy roncsa lettem önmagamnak.
Kellettem, amíg valamiért jó voltam, s nem számítok, mert most valamiért már nem kellek.
Itt maradtam a gyönyörű emlékekkel, szerelemmel szívemben, de EGYEDÜL.
Miért? Bár ha tudnám okát az sem segítene, mert vissza nem adná. :( Nincs remény, nincs hit, nincs megváltás..... :( Nekem nincs.
S rettegve nézem, ahogy ebben a hatalmas óceánban az én vízcsepp társamat elveszítem, s talán soha többet nem kerülök mellé. :(
Nektek sokkal szebbet! Szebb estét, szebb életet!

Blue
ez is remenytelen - #24621 - 2010. február 24., szerda - 22:25 - Válasz erre...
Sziasztok!

Bizonytalansag, az nem kifejezes :)
A baj meg mindig az hogy en szeretem jobban, nem is tudom hogy igazabol mi ez a reszerol, na jo nem talalkoztunk november ota es leghamarabb 2 honap mulva fogunk. De minden nap keres es ir es olyanokat mond amivel fenntartaj bennem a remenyt aztan meg neha ugy viselkedi mint egy....azt mondtam neki valamelyik nap hogy szerintem igazabol nem is szeret es ezert naogyon megharagudott es megkert hogy soha tobbe ne mondjam ezt. Aztan meg ha olyat mondok veletlen hogy egyutt vagy ilyesmi akkor meg csak nem is valaszol. Nem ertem hogy mit akar, mire jo neki ez az egesz es magamat se ertem nekem miert jo ez. Szeretem szivbol es ezert nem tudom azt mondani hgoy legyen vege de olyan sokszor ugy erzem hogy csak jatszik es nem tudom hogy mit csinaljak, egyaltalan. Vannak olyan szep napok es vannak olyan borzalmasan megalazo napok.
A legnagyobb baj velem hogy en kimondom a dolgokat nem tudom magamban tartani foleg akinek szol es nem is hazudok es annyiszor kiadom magam, nem tudom csukva tartani a szamat sokszor szenvedek emiatt. Sokszor eljutok odaig hogy pillanatnyi felindulasbol mindent megprobalok vele megszakitani aztan ez gyorsan elmulik es varom hogy ujra keressen es belehalnek ha nem tenne. Jo h...je vagyok mi?

udv: eir
Blue - #24620 - 2010. február 24., szerda - 20:01 - Válasz erre...
Kedves Remuszba!

Én ma sokat kaptam Tőled! A tükrös gondolat... Én értem! :) Átéltem ezt az érzést!
S ma végre, hetek óta először, nem álomba zokogom magam, hanem mosolygok. És a csodát látom. Az értéket, hogy mit kaptam. Nem a hiány, a vágy sír bennem.

Kedves Eir!
Elolvastam, s tudom mennyire nehéz. Nekem ezt nem kellett átélnem szerencsére, ezt a bizonytalanságot. Én tudom, hogy engem szeretett, szeret, de ....

Nagyon jó, hogy van ez a honlap. Nekem is segít, egyedül nagyon nehéz lenne. Én nem merem megosztani mással az érzéseimet a környezetemben. Sokan visszaélnek vele, ha az ember gyengének mutatkozik, vagy nem is értik mi ez a szerelem. Nem adatott meg mindenkinek, hogy átélhesse.

Köszönöm! :)

Blue
ez is remenytelen - #24619 - 2010. február 24., szerda - 14:41 - Válasz erre...
Sziasztok!

Tetszik az a tukros gondolat, szep.
De kivetitve magamra, en az alomvilagomat kepzelem ennek ami lehetne. Es ebbol mar az kovetkezik hogy talan csak az almaimban olyan szep.Talan a valosag rideg lenne ha Vele elnek.Élek egy elkepzelt vilagban mar nagyon hosszu ideje, es fuggo lettem, nem tudok ettol szabadulni.

Keves Blue!

Merlegelek rideg tenyeket nezek, azert nem valtam meg el.
Ha mindent elolvastal akkor tudod miert nem, nehez benne ujra bizni es azok utan ami volt nem merek még lepni, de nem is keri, nem tudom mi lenne ha kerne....
Sokszor szeretnem meghozni a dontest hogy vege, de semmi jo okot nem tudok mondani miert fosztanam meg magam Tole.Talan a szenvedesbe vagyok szerelmes es abba hogy o szenvedtet, tudom mit kapok/kaphatok megis tobbet akarok/szeretnek es megis ha ott lennek hogy keri legyunk egyutt azt hiszem nem lennek, igy marad a remeny, a titkos orak, a szenvedely ami attol marad meg hogy nem oljuk meg a szurke hetkoznapokkal. Egyszer elfogok oda jutni hogy ki tudom mondani, de nem most nem igy hogy uj bennem a remeny, hogy Vele lehetek olykor es az feltolt energiaval, mindennel.

udv eir

ui.: koszonom hogy itt vagytok "mellettem"
remuszba - #24618 - 2010. február 24., szerda - 08:39 - Válasz erre...
Kedves Blue!

Számomra ez a honlap a gyógyulás lapja volt. Megértettem magam, kicsit a nőket... kiadtam magam és átéreztem másokat. Megkaptam azt, amit valakitől kértem, de összerakták nekem mások.

Kérdésedre van válaszom, de nem ezen a honlapon és nem ma.

Amit tudok az az, hogy van nagy Ő, van Igazi... ma jól élek már, stabilan, a lelkem és a fizikumom is tele van. Azok az energiák melyek a választ keresésekbe értékesedtek el, azok már mást mozgatnak bennem!

A legnehezebb azt megérteni.... az ember szeretetre vágyó lény... és akkor egyszercsak nem kell. Nem szeretik. Nem akarják őt. Van oka ezer, van magyarázata ezer... de a végeredmény hirtelen ez és ha megérti az ember, akkor már átélte ezt az érzést. Megtanulta kezelni!

Leszek szerelmes igen, merek szerelmes lenni igen... de nem ma. Idő kell ahhoz, hogy az új emberrel, nagy Ővel, VELE... szóval, hogy ne jeleket keressen az ember, hanem bízzon benne, magában, magukban. És ennyi.

Szerelem? A szerelem az, amikor két ember meztelenül egy tükör elé áll és büszke arra, hogy a másik szép, hogy együtt szépek... hogy azok odaát, olyan mesebeli tündérlények.

minden jót
én itt...
R
Blue - #24616 - 2010. február 24., szerda - 06:14 - Válasz erre...
Kedves Eir!

Elolvasva régebbi leveleidet, értem miért olyan nehéz a döntésed. Ez egy nagyon ingoványos talaj, arra pedig nem jó építkezni. Ha ezt teszed, akkor egész életedben imádkozhatsz rád ne dőljön a ház. Itt a stabil pont a szerelmed, amit érzel.

Egy picit próbáld kívülről
Blue - #24617 - 2010. február 24., szerda - 06:14 - Válasz erre...
Kedves Eir!

Elolvasva régebbi leveleidet, értem miért olyan nehéz a döntésed. Ez egy nagyon ingoványos talaj, arra pedig nem jó építkezni. Ha ezt teszed, akkor egész életedben imádkozhatsz rád ne dőljön a ház. Itt a stabil pont a szerelmed, amit érzel.

Egy picit próbáld kívülről nézni, s a döntésedet magadra építeni. Belül keresd az alapot. Tudom hidegen hangzik, de alkalmazhatod a döntéselméleti módszereket. Mivel én magamra építkeztem válásomkor, így én levezettem, s ne felejtsem a bevétel-kiadás táblázatot sem. Gyönyörű dolog a szerelem, de lásd példám...
Ez csak egy ötlet, hisz a Te életedről te döntesz.
Szívemből kívánom találd meg a helyes utad, bármelyik legyen is az!

Kedves Remuszba!

Alig aludtam, mert egy gondolatod itt járt a fejemben. Téged kérdezlek, mint férfit, aki már megjárta a mélységeket.
Néhány levéllel ezelőtt írtad:

"És így értelmesen nézve nincs, csak a nagy büdös semmi. És ekkor el kell menni és keresni kell mást! Olyan nőt, aki megért, aki szeret, aki ölel, aki vágyik... aki értelmet ad, akivel jó a test és jó a lélek. Akit szét lehet szedni és aki soulmate!"

Mi történt, ha találtál/találsz ilyen nőt?
Leszel újra szerelmes? Átengeded magad újra az érzésnek, vállalva akár a csalódást?
Mernél kezdeni új életet?
Vagy ha úgy érzed már nem tudod irányítani saját döntésedet lezársz, s elengeded szépen?
Mi van akkor, ha az a nő szerelmes lesz, ha Te vagy neki az igazi? Van annak a nőnek reménye?


Szép napot! :)
Blue
ez is remenytelen - #24614 - 2010. február 23., kedd - 20:22 - Válasz erre...
Kedves Blue es Remuszba!

Minden napom harc és kuzdelem, hogy meghozzam a dontes. A baj hogy Ő nem mondja hogy nem lehet, lebegtet. Azt mondja hogy nem boldog a hazassaga, katasztofa csak a gyerekek miatt, toluk nem tud elszakadni es nem tudja eleg eros lesze hozza. Ezert nem mer igerni, nem akarja hogy az legyen hogy elkezdjuk es megis visszamegy hozzajuk, de engem sem akar elvesziteni megegyszer.
En is sok mindent gondolok errol, de megis annyira jo....
Tudom hogy mi lenne a helyes de nem vagyok ra kepes, nem tudom mikor leszek es nem is akarom megtenni.
Gyülőlőm es imadom Ő nekem a minden..

üdv eir
Blue - #24613 - 2010. február 23., kedd - 19:06 - Válasz erre...
Kedves Remuszba!

Nem, amikor mi megismerkedtünk mindketten házasságban éltünk. Közben én elváltam. A jól döntöttem a válásomra vonatkozik. A volt férjem lelki terrorban tartott, nem tudtam lépni, mert az önértékelésem a nullán volt. A szerelem adott erőt elválni. Ez amiben jól döntöttem.
Ő nem vált el. Igaz nem is hitegetett. Ő nem tudta megoldani.
S én elmondtam Neki, hogy szeretem, tudja, hogy mit érzek.
Nem vált el, én így is vállaltam volna a kapcsolatot, mert szeretem, de neki ez így nem működött.
S utána jöttek a nemrácsok. Először csak nem találkoztunk, utána már egyre ritkábban írt, s mostmár hetek óta nem is válaszol. Egy darabig még írtam... tudja, itt vagyok...De mikor a sokadik megválaszolatlan levélbe ütközik az ember, akkor mit tehet? Ő azt mondta mindez az én érdekemben, hogy elszakadjak tőle, mert ő nem tud teljes értékű társam lenni, s én addig nem élhetek új életet. De ez a döntés nem új életet ad, ez számomra halál.
Én most járom ezt az utat, amit Te leírtál. :(
Nem tudom, hogy lesz.
Sajnálom, hogy Te ezt végigjártad. Mondd van ebből valaha gyógyulás? Nem új szerelmet kérdek, nem teljes feledést, hanem a lélek halálát. Most úgy érzem az enyém meghalt. Még élek, de mégsem. :(
Köszönöm, hogy írtál!
remuszba - #24612 - 2010. február 23., kedd - 10:00 - Válasz erre...
Kedves Blue!

Ha jól értem, akkor a magad számára jól döntöttél, de fáj és szenvedsz.
Ha jól értem, akkor elfogadod az Ő döntését, miközben Ő lehet azért döntött így, mert nem volt számára más út, hisz te "jól döntöttél".
Ha jól értem ma olyan házasságban élsz, ahol "jól döntöttél", hisz akit szerettél azt sem tudja szerették-e, mert ha tudta volna, talán nem úgy dönt, ahogy ma él é az új ember, új szerelem minden pillanatban többet kap, mint az a másik valaha is kapott!

Ha jól értem, akkor a saját döntésed az Ő védelmében született, miközben Ő nem kérte ezt a védelmet és az Ö döntése pedig azért jó, mert a te védelmedben született, miközben te nem kérted ezt a védelmet.

Ha jól értem Ő úgy szenvedte meg a döntését, hogy lepondrult és ha jól látom, akkor te is!

A fentiek alapján kedves Blue???? Mit is nevezünk jó döntésnek????

Azt az emberi normát, hogy nem mondjuk meg a másiknak: "szeretlek". Azt, hogy nem adunk neki esélyt a közös döntésre és ha úgy hozza az élet, a pillanat, akkor az értelmes búcsúra!???

Ha már megcímeztél kedves Blue!
Én tudomásul vettem a nemrácsokat... megértettem, hogy eltávolodott az a másik és semmi értéket nem képviselek számára. Innen nincs visszaút, mert a mindenből a semmi felé eljutni iszonyú út. És ha az ember eljutott oda, akkor nincs érték számára többé.
Nincs ember, pénz, értelem, szeretet, vágy.. csak a szarkofág!

És mégis. Ezt belátva elkezdi értékelni magát az ember és feláll a semmiből. Elhagyja a kalitkát... és nem néz vissza. SOHA többé!

Tudomásul vette a hidegséget, a másik védelmét, falait! Elhitte, hogy kint rekedt a várfalon és odabent kurva nagy buli van!

R
Blue - #24610 - 2010. február 22., hétfő - 18:49 - Válasz erre...
Sziasztok!

Eir! Tudom most milyen nehéz neked. Hidd el, ha meghozod a döntést, akkor már könnyebb. Onnantól kezdve "feladat" van. Csak az a lényeg, hogy elfogadd saját döntésed, s ne inogadozz. Én már rég, még első találkozásunk előtt szakítottam férjemmel, mert tudtam mennyire szeretem Őt. Nem bántam meg. Most sem, hogy itt maradtam egyedül. Igaz Ő sosem hitegetett engem, ezért én úgy vállaltam ezt, hogy akár egyedül is. Jól döntöttem. A saját életedet Te látod, azért ezt a lehetőséget is végig kell gondolni.
Magamról meg annyit, hogy igazad van Remuszba erősnek kell lenni, mert nincs más út. El kell fogadjam az Ő döntését. Én tudom neki is nagyon nehéz lehetett, talán még most is az. Szeretem. Örökké szeretni fogom, de azt én is belátom, hogy nem dönthetett másként. Fáj, szenvedek. Hát ez maradt nekem, a semmi. De akkor is azt mondom, hogy megérte. Ha csak erre a kis időre, de a csoda a mienk volt, az emléke elkísér.
Eir kívánom Neked sikerüljön! Remuszba sajnálom, hogy Te sem tudtad úgy megoldani, hogy a boldogságban élhess.
Találjátok meg a békét, én is azt fogom keresni. A szerelmet már nem, nekem már Ő marad örökre.
remuszba - #24608 - 2010. február 22., hétfő - 10:56 - Válasz erre...
Eir!

Nem erős voltam, hanem tudatos, mert nincs más út!
Tudatosan kiírtam magamból, eljátszottam a lehetőségeim, válaszokat provokáltam az útjainkra, ahol minden válasz "nem" volt! És a végén megkaptam az áhított: "nem szeretlek, nem akarok veled élni"-t. És jobb ezzel a tiszta válasszal élnem, mint azzal, hogy talán, néha, ... :"szeretlek".

NEM!

Azzal, hogy provokáltam és akartam Őt... nos ez egy nő számára a legalantasabb férfi tulajdonság. Én ezt bevállaltam és kockáztattam. Ha nem kell neki ez az érzékeny férfi a hendikeppjeivel együtt, akkor.... :-) Akkor az se kelljen, aki valójában, hisz nem látja a valódi embert és közben megtalálhatja a nagy Őt. Ez/Ő amint megvan és kimondja felém a fenti NEM-et, úgy csak magamban szerethetem! (Mindkét feltétel áll ma :-))

Ezután már nem kell megölnöm a kapcsolatunk lehetőségét, hanem csak a magamban szunnyadó vágyat!

Egy férfinak erre is van lehetősége és meg is teszi! Öli a vágyat! Pótolja a testiséget és lassan a feledés gyerekes homályába vész az a test! Marad a lélek, a szellem hiánya, melyet azonban leütött a NEM!

És így értelmesen nézve nincs, csak a nagy büdös semmi. És ekkor el kell menni és keresni kell mást! Olyan nőt, aki megért, aki szeret, aki ölel, aki vágyik... aki értelmet ad, akivel jó a test és jó a lélek. Akit szét lehet szedni és aki soulmate!

Így lett vége a test és a lélek hiányának és így lett más ott és itt!

A leveleitekben ott van a férfi oldali tett.. ahogy ölik a kapcsolatot, ahogy ölik a vágyat! Észre kell venni azonban azt a kényes egyensúlyt, hogy.. ha akarnak minket, akkor mi nem akarunk.. és ha akarunk, akkor Ő nem akar!

És lényegében ez fáj folyamatosan! Ez a szerelem! Hisz a beteljesült szerelem nem szerelem egy idő után, hanem elfogadás, szeretet, megnyugvás, alázat, türelem, ürítés... .minden más.. de nem szerelem!

Ezért meg kell találni a másikban a semmit, hogy megmaradjon a minden!

minden jót
R
2020. agusztus 12., szerda
Friss fórumtémák »
  Ünnep (95 · Árvai Emil)
  Istenes versek, történetek (60 · Árvai Emil)
  Írj te is verset! (731 · Árvai Emil)
  leszek a muzsad, almajanos (93 · felix44)
  Néhány vers és gondolat (1 · Redfield)
  Kezdő írók könyvkiadása (7 · pisch ferenc)
  SOS FELHÍVÁS!!!! (7 · pisch ferenc)
  Szép gondolatok (71 · Árvai Emil)
  Kérés (19 · almajanos)
  Kedvenc versek (180 · Árvai Emil)
  üzenet (2 · pisch ferenc)
  ŐSI HINDU TÖRTÉNETEK (16 · almajanos)
  A remenytelen szerelem meg mindig tart (661 · Blue)
  Feltűntek valakinek a falak? (3 · rosszcsont)
  Számítógépes kérdések, problémák... (295 · DevilGuy94)
  vmi` (1 · Imrecske)
  Apám halála II. (2 · Felleg)
  Nostradamus-jóslatok (22 · cido)
  kezdő íróknak van e esélye verset, vagy reény (1 · pisch ferenc)
  Reménytelen szerelmek vajon miért van ez (2 · remuszba)
új téma létrehozása...
 
Fórum RSS feedFórum RSS
Copyright © 2001-2004 merengő szerkesztőség · Minden jog fenntartva. · RSS feed
hosted by meselia.hu