Gondolatok  Fórum   Versek   Galéria    Biblia   Idézetek Rosszcsont Indiánnapló
Keresés »
 
Bejelentkezés
Név:
Jelszó:
    
» Elfelejtetted a jelszavad?
» Regisztráció
 
Tartalom
» Gondolatok
  Fórum
  Versek
  Galéria
  Biblia
  Idézetek
  Rosszcsont naplója
  Indiánnapló
  Keresés
  Linkgyűjtemény
  Közvélemény
  Alkotók
  Regisztráció
  Jelszóküldés
  Impresszum
  Bannercsere
 
  RSS feed Tartalom RSS
  Fórum RSS feedFórum RSS
Idézetek »
Még a boldog ember is
ha hirtelen megpillant
valamit vagy emberi hang érinti

és szíve megtelik olyan vággyal
melyet maga sem ismer

bizonyára elérhetetlen helyre
emlékezik ilyenkor vissza
és alakokra melyeket szeretett

egy előző életben
(Kalidásza)
Enveco Free Stat

Álom?

notratay amun · 2004. szeptember 10., péntek - 13:12 · fórum » 20

RoseSzép, napos, késő tavaszi délután volt. A park tele kutyasétáltatókkal, családokkal. A fiú sétálgatott csak, élvezve a napsütést, amikor hirtelen meglátta Őt a padon. A lány a kutyáját hozta ki, de nem sétálgatott, csak ült és olvasott.
A fiú melléült, kicsit távolabb, nehogy tolakodásnak tűnjön, és lopva belelesett a könyvbe. A formájából látta, hogy verseskötet. Csak ültek egymás mellett csendben, és néha egymásra pillantottak, igaz, soha nem egyszerre. Mikor egy pillanatra mégis összetalálkozott tekintetük, a lány lesütötte szemét, és gyorsan elfordult; csak egy apró mosoly mutatta arcán, hogy jó érzéseket keltett benne az a pillanat.

A kínos zavart a lány kutyája oldotta fel, ahogy piszkos mancsaival a fiú ölébe támaszkodott. A lány nem győzött bocsánatot kérni kutyája viselkedéséért, mondván ilyen még soha nem fordult elő. És a kutya mintha cinkos mosollyal nézett volna a fiúra, aki nyugtatta a lányt, hogy semmi gond, majd kimossa, és örül, hogy ilyen játékos barátot talált. A lány mosolygott, és még egyszer elnézést kért, de már csak mintegy kezdeményezve a beszélgetést.

A fiú megkérdezte, mit olvas olyan elmélyülten, s mikor megtudta, hogy egy Ady-kötetet, elmosolyodott. Bár nem nagyon ismerte Ady-t, de amiket olvasott tőle, azok ugyan tetszettek neki, de nem álltak igazán közel hozzá. Mindketten szerették a költészetet, és észre se vették, hogy elkezdtek beszélgetni versekről, költőkről, olyan hévvel, hogy szinte rohant mellettük az idő.

Mindketten érezték, hogy ez a nap nagy ajándékot hozott, akárcsak egy jó beszélgetőtárs személyében is. Mert a költészet mellett mindenről szó esett, átcsaptak egyik témából a másikba, míg végül már azt se tudták, honnan indultak. Sok közös vonást, gondolatot fedeztek fel egymásban, és nagyon jól érezték magukat. Nevettek, mosolyogtak, még akkor is, mikor a parkban körbenézve látták, hogy egyedül maradtak, és már besötétedett, csak a lámpák fénye világított. A lány kutyája szemben ült velük, és feszülten figyelte őket.

Ekkor csendben maradtak. Mély, sokatmondó csend volt, szinte kínos. Végül a lány törte meg. Kissé remegő hanggal mondta el, hogy sajnos mennie kell, de örült a találkozásnak, és reméli, találkoznak még. Gyorsan adott egy puszit a fiúnak, és elsietett. Vissza-visszanézett, és látta, délutáni partnere ott ül a padon, és mosolyogva néz utána. Boldogságot érzett, nem tudta egészen pontosan miért, de mikor hazament, hosszú idő után először dúdolt, míg vacsorát készített. Egész héten csak az járt a fejében, vajon hétvégén megint kint lesz-e a fiú.

A fiú szintén csak a lányra gondolt. Sokat megtudott róla, többek közt, hogy kedvenc virága a sárgarózsa és a rózsaszín. Mivel szeretett kertészkedni, a telkükön meg egyébként is voltak futórózsák, épített egy kis gloriettet, és három oldalára rózsát ültetett. Sárgát, rózsaszínt és vöröset. Szombaton úgy adódott, hogy nem tudott kimenni, de reggel elsétált oda, és egy szál rózsához kötve levelet hagyott a padon, amiben bocsánatot kért, hogy nem tud jönni, de szeretne találkozni, és ha nincs ellene kifogása, várja este 8-kor egy étteremben.

A lány elpirult, mikor olvasta a levelet, és könnyűnek érezte magát. Előbb hazament, hogy elkészüljön, bár nem használt sminket, mégis sok időt vett most el a készülődés. Valahogy egyik ruháját se találta megfelelőnek, végül egy bézs lapszoknya, és fehér fűzős felső mellett döntött. A vállára terített egy kardigánt, ha hideg lenne este, és elindult a "megbeszélt" helyre.

Mikor odaért, azt hitte, rossz helyen jár, vagy a fiú verte át, mert az étteremből semmi zaj nem szűrődött ki, sőt mintha zárva lett volna. De pontban 8-kor kinyílt az ajtó, és a fiú állt ott. Mosolygott, a lány zavarban érezte magát, de nézte őt. A fiú tartotta neki az ajtót, míg belépett, és lesegítette róla a horgolt kardigánt. A lány ekkor látta, hogy az étterem teljesen üres, egyetlen asztal van csak két személyre megterítve, és az egész helyiség rózsákkal beborítva. Az asztalokon, a székeken, de még a padlón is virágok voltak, és az ő asztalukon egy hatalmas csokor sárgarózsa.

Leültek az asztalhoz. Ekkor megjelent egy pincér egy üveg félédes roséval. Töltött nekik, majd elment. Koccintottak, de sokáig nem szólaltak meg. Csak nézték egymást, kortyolták a bort, és mosolyogtak félszegen. Meghozták az ételt, és evés közben elkezdtek beszélgetni, összevissza. Lassan elfogyott a bor, majd még egy üveg. A desszerthez itták meg az utolsó kortyokat.

Utána sétálni indultak az utcán. A levegő kissé hűvös volt, ezért a fiú ráterítette kabátját a lány vállára, és átkarolta. Egymást ölelve sétáltak, beszélgettek, míg megérkeztek a lány lakásához. A kapuban állva elakadt a szavuk. A lány gondolkodott, behívja-e, de végül kiolvasta a fiú szeméből, hogy nem haragszik, ha úgy érzi, korai. Megcsókolta "barátját" és belépett a kapun. Még visszafordult, majd becsukta maga mögött az ajtót, és nekidőlt. Nem tudta, helyesen tette-e, hogy nem hívta be udvarlóját.

Reggel csöngetésre ébredt. Egy futár volt, három szál virággal és egy levéllel:
Egy sárga a találkozásért, amikor új értelmet nyert az élet, egy vörös a másodikért, amikor megdobbant a szívem, egy rózsaszín a bocsánatért, hogy most kicsit messze tértem. Tegnap csodálatosan éreztem magam, és szeretném, megismételni, de (és kérlek, ne haragudj) egy kis időre el kell utaznom. Pár hét mindössze. Jelentkezem. Millió csók!

A lány örült a levélnek, de nem tudta mire vélni a hirtelen utazást. Azt hitte, a fiú ilyen udvariasan akarja lerázni. De utána minden reggel a futár ébresztette virágokkal és levelekkel.

Majd az egyik délután, csak egy hatalmas csokrot látott. Mikor fizetni akart, a fiú leengedte a csokrot, és rámosolygott kedvesére. A lány olyat tett, mint még talán soha. A nyakába ugrott és szájon csókolta. Hosszan, szenvedélyesen csókolóztak. Majd a fiú annyit mondott: "Gyere! Mutatni szeretnék valamit." A lány felöltözött és ment utána.

Autóba szálltak, és kimentek a fiúék telkére. Már besötétedett, mire kiértek, de a hold fényesen világított, így minden jól látható volt a kertben. Egész úton beszélgettek, de mikor a lány meglátta a gloriettet, elakadt a szava. A hold ezüst fényében is jól látszottak a rózsák, ahogy a három különböző szín benövi az oldalát, majd a tetején elkeverednek egymással.

A fiú kézen fogva vezette be a lányt, és belül, közelről talán még lenyűgözőbb volt ez a virágáradat. Langyos este volt. Megcsókolták egymást, és lassan letérdeltek, a már előre leterített pokrócokra; kellemes puha volt.

Előkerült egy üveg rose. Ittak egy kortyot, és félretették a poharat. Csókolták egymást, miközben kihámozták a másikat ruháiból. Meztelenül térdeltek egymással szemben, és nézték a másik testén sikló holdfényt.

Elheveredtek a pokrócon, és a fiú elkezdett kalandozni szeretője forró testén ajkaival. Minden pontjára csókot lehelt, lágyan kóstolgatta kedvesét. Szenvedéllyel csókolta izzó bőrét, és a lány egyre nagyobbakat sóhajtott az érintésektől. A fiú, kényeztette őt, ajkaival, kezeivel. Szerelemmel szívta be bőre illatát, figyelve minden rezdülésre. A lány a feje fölött lévő rózsatengert nézte, miközben a fiú feje combjai közt simította őt. Karjait kinyújtotta a feje fölött, lábait társa nyakába rakva egyszerre élvezte az érintést, és a virágégbolt látványát. Sóhajai, nyögéssé váltak, és gerincét megfeszítve élvezte a gyönyört.

A fiú felé hajolt, csókot lehelt a szájára. Megcsókolta ajkát és közben lágyan, lassan beléhatolt. A lány felnyögött, és karjaival átölelte szerelme nyakát, lábaival derekát. Elkezdtek mozogni lassan, mint a nyugodt tenger hullámai. Nézve egymás szemében a vágyat, a szerelmet. Majd ajkuk újra egybeforrt, és miközben csípőik hullámtáncot jártak, nyelveik gyengéden simogatták egymást.

Szenvedélyesen szeretkeztek, tele érzelemmel. A lány szeméből könnycseppek gördültek az arcára, amit a fiú ajkával itatott fel onnan. Az öröm könnyei voltak. Úgy érezték, eggyé vált testük mellett lelkük is összeolvadt.

Finom, kéjes mozdulatokkal jutottak a gyönyör kapujához, amin egyszerre léptek be. Mélyen belenézve egymás szemébe, ahol önmagukat látták. Az örömöt, boldogságot, teljességet, a SZERELMET! Hosszú csókba forrtak össze újra, majd elheveredtek. A lány oldalt feküdt a fiú előtt, befészkelve magát a fiú szorosan ölelő karjai közé. Halkan lihegtek.

A lány jóleső érzéssel, mosollyal az arcán aludt el. Reggel a nap simogató sugaraira ébredt, amiket megtörtek a színes rózsaszirmok. Kedvese még mindig úgy ölelte, mint éjjel. Hátra fordította, látta, ő is felébredt, s egy csók után ismét előrenézett.

Fejében letisztultak a dolgok, csak öröm volt benne, és az érzés, hogy jó szeretni valakit.FÓRUM: Álom?

a témát indította: notratay amun, 2004.09.10. 14:06 - 20 üzenet

főtéma: Gondolatok

judit20 - #24147 - 2009. agusztus 18., kedd - 13:54 - Válasz erre...
Sziasztok!!!NEM TUDOM HOGY MIÉRT ÍROK ,VAGY MI KÉSZTET ÍRNI DE ÚGY ÉRZEM MUSZÁLY LEÍRNOM MERT MEGÖL A SZOMORÚSÁG!!!!!!!!!!!!!!!EZ MÁR KÉTÉVE TÖRTÉNT AMIT ELFOGOK MESÉLNI ,ÉS EZ TÉNYLEG IGAZ TÖRTÉNET!!!17 ÉVES VOLTAM AZON A NYÁRON!!!14 ÉVESEN ISMERTEM MEG AZ ELSŐ FIÚT AKIBE TÉNYLEG SZERELMES LETTEM!!TISZTA SZIVEMBŐLN SZERETTEM,DE 2ÉS FÉL ÉV UTÁN VALAMI MEGVÁLTOZOTT!!AKKORIBAN ANNAK TULAJDONÍTOTTAM BE HOGY MEGUNTAM ,VALAMI ÚJ KELLENE!!!!MA MEG MÁR NEM TUDOM MIÉRT SZAKÍTOTTAM VELE,HA SZERETTEM!!!!!!!!!!!!!MERT UTÁNNA IGEN RÁJÖTTEM MIUTÁN SZAKÍTOTTUNK HOGY HIÁBA VAN NEKEM EGY MÁSIK FIÚ AZ ÉLETEMBE ÉN AKKOR IS ŐT SZERETEM ,ÉS SZERETNI IS FOGOM!!!!!!HOZZÁ TESZEM HOGY NAGYON ROSSZUL VISELT H SZAKÍTOTTUNK MERT DEPRESSZIÓS LETT !!!!NAGYON SZOMORÚ VOLT!!!NAGYON SZERETETT ENGEM SZINTE ISTENESÍTETT,BÁLVÁNYA VOLTAM SZINTE!!!!!ÉS ÉN IS ÍGY ÉREZTEM IRÁNTA!!!!!!!!TEHÁT OTT TARTOTTAM HOGY SZAKÍTOTTUNK,ÉS NEKEM LETT EGY MÁSIK FIÚ,CSAK AZ VOLT A GOND HOGY HIÁNYZOTT AZ ÉN NAGY SZERELMEM!!!TALÁLKOZGATTUNK IS TITOKBA ÚGY HOGY A MÁSIK FIÚ NEM TUDTTA,VAGY IS INKÁBB ÚGY FOGALMAZNÉK HOGY SEJTETTE!!!!EZ A TITKOLOZÁS MENT 1HÓNAPIG,DE ENGEM TISZTA DEPISSÉ.ÉS SZOMORÚVÁ TETT!!!!KÖZBEN MÁR A 1HÓNAP ALATT MOST MÁB BIZTOSRA VÁLT BENNEM HOGY TÉNYLEG A NAGYSZERELMEMET SZERTNÉM VISSZAKAPNI,CSAK NEM TUDTTAM HOGY MONDJAM MEG A MÁSIKNAK!!!!!HÚZTAM HALAZTOTTAM A DOLGOGKAT MERT NAGYON ÖSSZEVOLTAM ZAVARODVA,ÉS 2007 JUNIUS VÉGE FELE MEGINT TALÁLKOZTAM A NAGYSZERELMEMEML TITOKBAN .ÉS MEGBESZÉLTÜK HOGY MAJD MEGMONDOM AZ AKKORI BARÁTOMNAK H ÉN VISSZA MEGYEK A RÉGI PÁROMHOZ!!!NAGYON BOLDOG VOLT ,Ő IS ÉS ÉN IS!!!!!!!!!!!MONDTAM A NYAGY SZERELMEMENEK,HOGY MAJD AKKOR JÖVÖ7 HÉTFŐN MEGYEK HOZZÁTOK ÉS MEGMONDJUK ANYUKÁDÉKNAK HOGY ÚJRA EGYÜTT VAGYUNK!!!!Ő IS BELEEGYEZETT EBBE,ÉS BOLDOG VOLT HOGY ÚJRA ÖSSZEJÖVÜNK!!!!ELIS VÁLTUNK PÉNTEKEN AZ NAP MIKOR EZT MEGBESZÉLTÜK!!!VOLT 2 NAPOM SZAKÍTANI AZ AKKORI BARÁTOMMAL!!!DE KÖZBEN A NAGYSZERELMEMÉKNÉL MEG HÁZI BULI VOLT !!!!pÉNTEKEM MIKOR MEGBESZÉLTÜK HOGY ÉTFŐN MEGYEK HOZZÁJUK AZT IS SZERETTE VOLNA HOGY MENEJEK A HÁZI BULIBA!!!ÉN MONDTAM NEKI HOGY NEM TUDOK MENNI SAJNOS PEDIG OTT LENNÉK TELJES SZÍVEMBŐL ,DE A VOLT BARÁTOM MEG AKKOR ÉNEKELT NEKEM MÁSNAP MERT RENDEZVÉNYEK VOLTAK!!!!ÉS MONDTAM A NAGYSZERELMEMENKE HOGY NEM TUDOM MENNI SAJNOS!!!!DE UTÁNNA MEGÉRTETTE NAGY NEHEZEN!!!!!!NA ELJÖTT A SZOMBAT!!A HÁZI BULI NAYGSZERELMEMÉKNÉL ,ÉS AZ AKKORI PÁROM ÉNEKLÉSE!!!!AZ ÉNEKLÉS MEGTÖRTÉNT DE MAJD MÁSNAP (AZ-AZ VASÁRNAP) AKARTAM NEKI MEGMONDANI HOGY VÉGE A KAPCSOLATUNKNAK!!!DE SAJNOS VASÁRNAP HAJNALBAN A RENDŐRÖK ÉBRESZTETTEK AZZAL A BORZASZTÓ ÉS SZÖRNYŰ HÍRREL HOGY A NAYGSZERELMEMEM ÖNGYILKOS LETT ,ÉS NEM TUDTTÁK MÁR MEGMENTENI!!!!AMI EZUTÁN TÖRTÉNT VELEM ,MÁR NEM SZERETNÉK BESZÉLNI,DE ANNYIT ELÁRULHATOK HOGY MINDEN KIDERÜLT AMI TITOK VOLT ,AMIT A NAGYSZERELMEMMEL TITKOLTUNK!!!!!!!HÁT EZ AZ ÉN SZÖRNYŰ KERESZTEM AMIT VISELNEM KELL!!!!!!!!!!!!!EZT A DOLGOT AZÉRT ÍRTAM LE ,HOGY JOBBAN LÁSSA AZ AKI ELOLVASSA AZ ÁLMOMAT!!!!!MEG SZERETNÉK MÁR EGY KONKRÉT MAGYARÁZATOT KAPNI,HOGY A NAGYSZERELMEM ÜZEN -E ÁLMAIMON KERSZTÜL ,MERT OLVASTAM NAGYON SOK KÖNYVET EZZEL KAPCSOLATBAN ÉS MINDEGYIK AZT MONDTA HOGY LEHETSÉGES!!!!!!!!!DE SZERETNÉK MÁR EGY KONKRÉT EMBERREL BESZÉLNI EZEKRŐL D,DE NEM AZ ILYEN KURUZSLÓKKAL !!!!!!!!!!!!HA NEM AKIKET TÉNYLEG ÉRDEKEL,ÉS TÉNYLEG SEGÍTENI AKAR!!!!!!MERT ÉN NAGYON ÖRÜLNÉK NEKI!!!!!!!!!!!!!!!MOST MÁR 2009 ÍRUNK ÉS NYÁR VAN!!!ÚJRA SZERELMES LETTEM ÉS ÉPÍTGETEM A JÖVÖMET VELE,DE ESZEMBE JUTSAJNOS A RÉGI NAGYSZERELMEM AKIT SOHA NEM FOGOK ELFELEJTENI ÉS TUDOM HOGY MAJD TALÁLKOZNI FOGUNK ,MIKOR ELJÖN NEKEM IS AZ IDŐM!!!!ADDIG TUDOM VELEM VAN ,ÉS VIGYÁZZ RÁM!!!!MÉG MIELŐTT NEM LETTEM SZERELMES MEGINT MINDEN ESTE ÁLMODTAM VELE!!!!!DE OLYAN IGAZNAK TŰNŐ ÁLMOKAT HOGY ÁÁÁÁ!!!!!BESZÉLT HOZZÁM ,DE OLYAN DOLGOKAT HOGY PÉLDÁUL:ÉN NEM HALLTAM MEG,MEG CSAK JUCI AKKOR JÖHETEK LE HOZZÁD HA AZ ANYGYALOK MEGENGEDIK!!!!!!!!MEG SOK MÁS!!!!!TUDOM AZT IS AZ ÁLMOKRÓL HOGY VANNAK SEGÉLYKÉRŐ ÁLMOK,ÉS VÁGYÁLMOK!!!!!TUDOM EGY N ORMÁLIS EMBER AZT MONDANÁ HOGY AZÉRT ÁLMODOK VELE MERT HIÁNYZIK MEG STB MEG ÍGY DOLGOZOM FEL A TARAGÉDIÁT!!!!PEDIG GONDOLKODJUNK !!!!VAN BENNE VALAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A LEGUTÓLSÓ ÁLMOMBAN AZT ÁLMODTAM VELE HOGY A MOSTANI SZERELMEMMET BÁNTOTTA!!!!BEFOGTA A SZÁJÁT ÉS BÁNTANI AKRTA!!!!!ÉN LÁTTAM ŐT ÁLMOMBAN A TÜKÖRBEN HOGY SIMOGATOM A FEJÉT!!LÁTTAM BARÁTAIT HOGY OTT VANNAK VELEM ,LÁTTAM AZ ANYUKÁJÁT ISÉS AZ Ő HÁZUKBAN VOLTUNK ,ÉS OTT VOLT A MOSTANI SZERELMEM IS AKIT MINT MÁT ÍRTAM NEM TUDOM MIÉRT ,DE BÁNATANI AKART!!ÚGY ÉREZTEM ÁLMOMBAN HOG FÉLTÉKENY VOLT HOGY ÚJRA SZERELMES LETTEM!!!!!DE LASAAN MÁR 8 HÓNAPJA VAGYOK A MOSTANI SZERELMEMMEL,ÉS AZÓTA NEM ÁLMOMDTAM VELE ILYEN KOMOLYAT!!CSAK OLYAN DOLGOKAT HOGY PÉLDÁUL MEGSÍMÍTOTTA AZ ARCOM ,ÉS ELTÜNIK, MEG ILYEN APRÓ DOLGOK!!!!!DE EZ A LEGUTÓBBI ÁLMOM NAGYON ROSSZUL ÉRINTETT,ÉS MEGSZERETNÉM TUDNI HOGY MI LEHET EZ!!!!JELZEM HOGY MOST MÁR TÉNYLEG KEZDEK TÚL JUTNI LELKILEG IS ÉS MINDENHOHY EZEN A ROSSZ TARAGÉDIÁN!!!!!TISZTÁBAN VAGYOK VELE HOGY SOHA NEM FELEJTEM EL!!!!!ÉS ŐSZINTE AKAROK LENNI ,NEM IS AKAROM ŐT ELFELEJTENI,MERT AKÁR MILYEN VOLT Ő BOLDOG VAGYOK HOGY MEGISMERTEM ÉS VELE LEHETTEM ÉS TUDOM HOGY SZERETE MOST IS ÉS ÉN SZERETEM DE NEKEM ÉLNEM KELL HOGY A JÖVÖMET ÉPÍTGESSEM ,ÉS TUDOM H EZT AKARJA Ő IS!!!ARRA KÉREK VALAKIT AKIE EZT ELOLVASSA HOGY TÉNYLEG OLYAN ÍRJON AKI ÁTÉRZI A PROBLÉMÁM ÉS AZ ÁLMOMRA TUD VALAMILYEN MEGOLDÁST!!!!!!!!KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUDIT:)
saray - #24134 - 2009. agusztus 16., vasárnap - 00:41 - Válasz erre...
Igaz történet egy idegen álom!


Sziasztok!
Furcsán fog hangzani de már nem bírom magamba tartani.
Pár hónapja forcsa álmaim voltak néger emberekkel gyerekekel. Az elsö az volt hogy néger nökel eszek és egy férfi ai velem volt kézzel lábbal magyaráz nekem hogy elmegy enni de utánna visszajön hozzám.
Én ott maradtam a néger asszonyokkkal és probáltam enni kézzel mert ök is ezzel ettek.
Másnap mondtam is az egyik bartnömnek hogy "képzeld négerekkel álmodtam" elmeséltem neki az álmom tartalmát és csak hmmm-mögtünk egyet.(elis felejtettük)
De jött a következö éjjel!
Most beteg néger gyerekekkel álmodtam.
Valami korház szerüségben voltam egy korteremhez hasónlitó szobában ahol minden idegen ember benézett hozzám az ablakon. Elmentem sétálni ki az (udvarra) és ott egy nagy üvegablakon benézve láttam ott beteg gyerekeket többeközött egy kisbabát akinek túl nagy volt a feje.
A szobaajtóban énekelni keztem a gyerekeknek miközben a növér aki a gyerekeket rendezte szolítgatott hogy menjek be hozzájuk de én valamiért nem akartam.

Ez az álmom kicsit ezek elött volt.

Mentem egy férfivel egy erdös részen ahol megláttunk egy kisebb autósort és egy pár srácot és lányt. Az egyik srác nagyon sírt. Probáltam megvígasztalni de nem sikerült,csak a barátnöjét akarta aki elment a bozotba és lezuhant a mélybe. Volt velem 2 férfi akik lementek a lányt megnézni de már csak a holtestet hozták fel.
Addig én ott maradtam a többiekkel és nyugtatgattam öket.

A lényeg most kezdödik!!!

Az álmomat követöen pár héttel!
Leadtak a tv-ben 1 filmet késö este amit nem is akartam megnézni mert álmos voltam másnap meg korán keltem. De valamiért még is megnéztem akkor még nem tudtam mégs mért.
A film nagyon tetszett. Utánna néztem az interneten és megtudtam h megjelent könyv formájban is. Megvettem a könyvet pedig örök életemben utáltam olvasni most sem szeretek.

Olvasgattam a könyvet és furcsa érzések jöttek egy egy fejezetnél az agyam már járt és mondtam magamban miközben olvastam h én már tudom mi lesz és rémlik minden de hogy hogy?
Aztán nem is foglalkoztam vele. De jött még egy és mégegy. Ezek azok a részek voltak amiket már leírtam odafent.
Az evés az asszonyokkal, a beteg gyerekek ,a nagy fejű baba is az , hogy idegenek néznek be az ajtóablakon, és a baleset a lánnyal.
És ahogy azt az író írta hogy ö mivel nyugtatta a srácot a mondatai a szavai én is azokat mondtam álomban én is az ajtóban énekeltem és nem mentem be mikor hívtak minden úgyan úgy levolt írva a könyvben mint ahogy azt álmondtam.

Nem találtam ki a történetet ez így igaz. Nem a figyelmet akarom felhívni magamra semmi ilyesmi. Csak nem találtam álomfejtöt aki választ ad ezekre. Most a ti véleményeteke vagyok kiváncsi.


Mért nézek meg egy olyan filmet amit nem is akarok ?
Mért veszem meg a könyvet amikor mindig is utáltam olvasni.
És akkor kiderül minden a könyvböl.

Lehet nem hiszitek el mindezt de ez így van nem kitaláció!!!

Még én magam is kicsi megvoltam rémülve.

Fircsa! Még az írónö aki írta a könyvet él.
A legjobb az egészben hogy minden igaz történet egyszer mindezt már valaki személyesen is átélte. valamikor a 80-as évek végefelé.

Írjatok hogy még is mi ez??!!

alom26@freemail.hu
Hovics - #24023 - 2009. július 10., péntek - 16:47 - Válasz erre...
Sziasztok!

Látom sokan állnak sorban arra várva hogy segítsenek nekik megfejteni az álmaikat...most én is csatlakoznék.

Azt álmodtam, hogy meg kellett jelennem egy tanévzárón. Már múlt héten is mennem kellett volna az iskolába egy szombati napon de valamiért nem mentem. Fent voltam egy teremben a legfelső emeleten az osztályommal, mikor az egész iskola ingadozni kezdett. Az iskola az álmomban egyáltalán nem hasonlított a mostanira, sokkal magasabb volt (legalább 7 emelet magas). A torony végül eldőlt. Előtte láttam azt az illetőt akit nagyon szeretek velem szemben a terem másik oldalán, egymást figyeltük.

később ugyanebben az álom egy képváltás történt, még mindig az iskolában voltam, de az iskola újra állt nem volt lerombolódva. Kerestem egy illetőt, de egy teremben volt és azt mondták el van foglalva meg kell várnom még végez. A terem ajtaja résnyire nyitva volt, és én benéztem rajta. A teremben őt nem láttam, helyette sok lebegő szellem képét láttam. A szellem arcára nem emlékszem, de amin meglepődtem, hogy a szellemek különböző színűek voltak: fehér, lila, zöld, kék és sárga.

Ekkor hirtelen felébredtem és az első amire emlékeztem az álmomból az a zöld szellem. Még mindig ez a kép a legintenzívebb az egészből, de nem tudok rájönni mi lehet a jelentése.

Tudom sokan várnak még segítségre előttem, de ha mégis tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném.
Pá: Csilla
mikkamakka - #24022 - 2009. július 10., péntek - 11:47 - Válasz erre...
Sziasztok! Én is egy álmom megfejtésében kérem a segítségetek.
Két napja patkányokkal álmodom. Mindkét éjszaka a helyszín ugyanaz, először egy megharap. A második nap pedig ugyanolyan állatot tartok itthon ketrecben.

A másik álomkép, aminek a jelentését sehol sem találom, az a sün.

Ha valaki bármelyik megfejtésében is tud nekem segíteni, azt előre is köszönöm.

Üdv.: M
Korzika - #22910 - 2008. agusztus 29., péntek - 15:22 - Válasz erre...
Sziasztok,

segítenétek, vagy egy rémes visszatérő álmom.

A volt barátommal 10 éve szakítottam - ez tény- majd az álom: egy vidéken lévő lakásának a kulcsa nálam maradt, ezzel visszajárogatok az ő lakásába, a férjemmel és a gyerekemmel, ott alszom, aztán eszembe jut, hogy bármikor jöhetnek az ex szülei, na és jönnek is és elkapnak lelepleznek... borzalmas nem szólnak egy szót sem csak néznek... az egész nagyon megalázó, és visszafordíthatatlan.

A kapcsolatról még annyit, hogy semmilyen kapcsolat nincs, én szakítottam, és életem legjobb döntése volt, hogy kiléptem.

Hogy még fokozzam a borzalmakat, ez volt egy álmom, felébredtem, boldog voltam, hogy nem igaz, majd visszaestem ugyanebbe az álomba, ami úgy fejeződött be, hogy magánnyomozók jöttek - azok kaptak el.
Régebben, volt hogy megúsztam csak a folyosón találkoztam a szülőkkel, v. a ház előtt, de most már mindig elkapnak...

Köszi: Korzika
Judy Lebowsky - #22597 - 2008. június 15., vasárnap - 10:24 - Válasz erre...
sziasztok. valaki segítsen, vajon mit jelenthet a ma reggeli álmom? egy erdőben sétáltam a kedvesemmel, amikor egy hatalmas, büdös, undorító varangyos béka a nyakamba ugrott!!!??
köszönöm, j.
tsabee - #21761 - 2008. március 5., szerda - 13:07 - Válasz erre...
wercher írta (#20689, 2007. június 17., vasárnap - 18:22):
> Sziasztok!
>
> Eddig nagyon nyugodt napjaim voltak. De amit ma reggel álmodtam, semmihez hasonlóan nem történt meg és nem gondoltam, hogy ennyire befolyásolta a mai napom hangulatát.
>
> Az álmom nagyon hasonlít a Függetlenség című filmhez.
>
> Rengeteg UFO mászkált, mindenütt csupa vér és minden le van rombolva. Az UFO-k megölik az embereket, kiszívják belőlük az utolsó vércseppjüket is. Csak menekültem, merre tudtam. A sok borzalmat, amit még álmodtam, pl. ház felrobban, egy UFO gép nekiesik annak-ennek, háború tört ki a civilizáció és az UFO között.
>
> Szerencsére én addigra felébredtem és próbáltam elűzni rémálmomat, nem sikerült. Megfejteni sem tudtam, a vér jelentéséből annyit, hogy csupa kegyetlenség van az életben. Ezzel egyetértek, de hogy ennyire kegyetlen álmom volt, azt nem értem.
>
> Várom válaszotokat.

Túl sok Sci-fit nézel. Próbálj este ne Csillagközi inváziót nézni...
szilagika - #21635 - 2008. február 22., péntek - 16:09 - Válasz erre...
Sziasztok!

Nem tudna nekem vki segíteni?
Elég furcsát álmodtam egy tini szerelmemről (most 29 vagyok házas és 2 gyerek anyja.) Szóval az illetőt a 14 évesen ismertem meg és egy röpke ideig jártunk, majd utánna jött a férjem vele 15 éves korom óta vagyok együtt. Szóval ez a fiú mikor úgy 21 évesek voltunk, hirtelen meghalt, lezuhant egy építkezésen. Évek óta nem jutott az eszembe, de most vele álmodtam, hogy a férjem jön és meséli boldogan és teljesen természetesen, hogy idáig vele beszélgetett kint valami munkaügyben és ezt én is teljesen természetesnek és valósnak vettem, csak mikor felébredtem tudatosult bennem , hogy kiről is álmodtam. Vajon mit jelenthet ez?
szilagika - #21636 - 2008. február 22., péntek - 16:09 - Válasz erre...
Sziasztok!

Nem tudna nekem vki segíteni?
Elég furcsát álmodtam egy tini szerelmemről (most 29 vagyok házas és 2 gyerek anyja.) Szóval az illetőt a 14 évesen ismertem meg és egy röpke ideig jártunk, majd utánna jött a férjem vele 15 éves korom óta vagyok együtt. Szóval ez a fiú mikor úgy 21 évesek voltunk, hirtelen meghalt, lezuhant egy építkezésen. Évek óta nem jutott az eszembe, de most vele álmodtam, hogy a férjem jön és meséli boldogan és teljesen természetesen, hogy idáig vele beszélgetett kint valami munkaügyben és ezt én is teljesen természetesnek és valósnak vettem, csak mikor felébredtem tudatosult bennem , hogy kiről is álmodtam. Vajon mit jelenthet ez?
wercher - #20689 - 2007. június 17., vasárnap - 18:22 - Válasz erre...
Sziasztok!

Eddig nagyon nyugodt napjaim voltak. De amit ma reggel álmodtam, semmihez hasonlóan nem történt meg és nem gondoltam, hogy ennyire befolyásolta a mai napom hangulatát.

Az álmom nagyon hasonlít a Függetlenség című filmhez.

Rengeteg UFO mászkált, mindenütt csupa vér és minden le van rombolva. Az UFO-k megölik az embereket, kiszívják belőlük az utolsó vércseppjüket is. Csak menekültem, merre tudtam. A sok borzalmat, amit még álmodtam, pl. ház felrobban, egy UFO gép nekiesik annak-ennek, háború tört ki a civilizáció és az UFO között.

Szerencsére én addigra felébredtem és próbáltam elűzni rémálmomat, nem sikerült. Megfejteni sem tudtam, a vér jelentéséből annyit, hogy csupa kegyetlenség van az életben. Ezzel egyetértek, de hogy ennyire kegyetlen álmom volt, azt nem értem.

Várom válaszotokat.
Evirus - #18837 - 2006. október 20., péntek - 20:53 - Válasz erre...
bocsi, nyitottam egy új topicot - 'álomfejtés' - néwen.
Oda irjátok le álmaitokat s én elemzem őket!
Szép álmokat! :)

Vivien.
Evirus - #18832 - 2006. október 20., péntek - 20:44 - Válasz erre...
Sziasztok!
Aki úgy érzi, hogy szeretné tudni az álmai jelentését, wagy megtudni álmának okait, az irja le ide és én igyekszem megfejteni őket.
Éwek óta elemzem ismeretlen emberek álmait, és még nem nagyon téwedtem.

Vivien.
szaxalia - #16183 - 2006. február 23., csütörtök - 20:33 - Válasz erre...
Minden éjjel álmodunk, csak nem emlékszünk rá. Az álmokkal átéljük a halált. Teremtünk egy új világot, amibe belépünk, de akkor meghalunk a valós élet számára. Mert ugyebár egyszerre nem lehetünk itt is, ott is...
szaxalia - #16181 - 2006. február 23., csütörtök - 20:29 - Válasz erre...
"A halálos szerelemnek is vége lesz egyszer. Azért halálos, hogy meghaljon."
Még eszembe jutott róla Rómeó és Júlia története. A halál árán tudják megőrizni szerelmüket. Mert, ha tegyük fel, tovább élnek, jönnek a gyerekek...stb, megváltozik az érzés, amiről azt hiszik örök. És ezért szép ez a történet, mert amit az ember tökéletesnek vél, igyekszik megtartani, megőrizni örökre.
szaxalia - #16182 - 2006. február 23., csütörtök - 20:29 - Válasz erre...
"A halálos szerelemnek is vége lesz egyszer. Azért halálos, hogy meghaljon."
Még eszembe jutott róla Rómeó és Júlia története. A halál árán tudják megőrizni szerelmüket. Mert, ha tegyük fel, tovább élnek, jönnek a gyerekek...stb, megváltozik az érzés, amiről azt hiszik örök. És ezért szép ez a történet, mert amit az ember tökéletesnek vél, igyekszik megtartani, megőrizni örökre.
Astragan - #16083 - 2006. február 9., csütörtök - 10:52 - Válasz erre...
Hogy létezik-e? Nem kérdés. Sőt, a szerelem legyőzi a halált, s azon túl is megtalál.
rika - #11044 - 2005. március 30., szerda - 10:45 - Válasz erre...
nagyon gyonyoru tortenet, szerintem barki mindent megadna azert hogy ateljen egy ilyen almot, de sajnos a mostani vilagban nincsenek ilyen emberek,vagyis van den nagyon ritka, mostanaban mindenki rohan es nincs idejuk szerelmesnek lenni, barki ha olvassa ezt a tortenetet azt monja gyonyoru es o is at szeretne elni ,de kepzeljuk bele magunkat,mi is ugyanabban a helyzetben ugyan azt tettuk volna,ha nem tudom....,vegulis az almok azrt vannak hogy remenykedjunk es hidjunk a jobb vilagban
Sly - #6467 - 2005. január 16., vasárnap - 00:52 - Válasz erre...
A tortenet olyan amit minden lany szeretne maganak es minden fiu szivesen megadna a szeretett nonek megis azt gondolom tul tokeletes az egesz mert a valosagban izzad a tenyerunk, elcsuklik a hangunk es a felelemtol nem mondjuk ki azokat a dolgokat amik talan megtornek a jeget. Jo dolog hinni benne en is szivesen atelnem.
Idő Péter - #6289 - 2004. december 24., péntek - 12:35 - Válasz erre...
Álom vagy valóság? Ez itt a kérdés! Lehet álom annak aki álmodja, és lehet annak valóság, aki átéli. De a legszebb álom az, amit át lehet élni. Azt kívánom: éld át az álmod, és valóság lesz. Idő Péter
notratay amun - #5578 - 2004. szeptember 10., péntek - 14:06 - Válasz erre...
Kiváncsi vagyok a véleményetekre erről a történetről. Talán kissé meseszerű, de hiszem, hogy ilyen is létezik:)
2020. március 30., hétfő
Írások » legújabbak
  Bazsó Éva Andrea: Négy vers 2009.12.03.
  rosszcsont: Feltűntek valakinek a falak? 2009.06.02.
  rosszcsont: A legjobb dolog az életemben 2008.08.08.
  rosszcsont: Athos mellett, a tengeren 2008.08.04.
  rosszcsont: Háromszor sikerült legyőznöm a halált 2008.04.01.
  birgi: Play/Pause 2007.08.03.
  Floridli: Egy tücsök éneke 2007.05.21.
  Nyugodt Némber: cafat 2007.04.26.
  Sillingi Julianna (Vigi): Félszeg madár 2007.03.28.
  Sven: Görbe tükör 2006.11.23.
 
  RSS feed Tartalom RSS
Közvélemény »
Szoktál-e adakozni? Válaszd a legjellemzőbbet az alábbiak közül:   fórum » 1
A koldusmaffiának? Na ne!
Én is szegény vagyok.
Utcán sosem.
Csak antialkoholistáknak.
Ez az egyházak dolga.
Számomra fontos célú alapítványnak.
Akkor minek fizetek adót?
Adok mindenkinek, aki kér.
Nem, de Flasztert veszek.
Járatom a Fedél nélkül-t.
Az adóm 1%-át.
Inkább önkéntes munkával segítek.
Pénzt nem, csak élelmiszert.
Néha igen, néha nem.
 
 
Friss fórumtémák »
  Ünnep (95 · Árvai Emil)
  Istenes versek, történetek (60 · Árvai Emil)
  Írj te is verset! (731 · Árvai Emil)
  leszek a muzsad, almajanos (93 · felix44)
  Néhány vers és gondolat (1 · Redfield)
  Kezdő írók könyvkiadása (7 · pisch ferenc)
  SOS FELHÍVÁS!!!! (7 · pisch ferenc)
  Szép gondolatok (71 · Árvai Emil)
  Kérés (19 · almajanos)
  Kedvenc versek (180 · Árvai Emil)
  üzenet (2 · pisch ferenc)
  ŐSI HINDU TÖRTÉNETEK (16 · almajanos)
  A remenytelen szerelem meg mindig tart (661 · Blue)
  Feltűntek valakinek a falak? (3 · rosszcsont)
  Számítógépes kérdések, problémák... (295 · DevilGuy94)
  vmi` (1 · Imrecske)
  Apám halála II. (2 · Felleg)
  Nostradamus-jóslatok (22 · cido)
  kezdő íróknak van e esélye verset, vagy reény (1 · pisch ferenc)
  Reménytelen szerelmek vajon miért van ez (2 · remuszba)
új téma létrehozása...
 
Fórum RSS feedFórum RSS
Biblia »
Biblia Tudsz róla, hogy nálunk megtalálod a Bibliát? Válaszd ki a kívánt könyvet, vagy hajts végre komplex keresést a teljes szövegen.
Copyright © 2001-2004 merengő szerkesztőség · Minden jog fenntartva. · RSS feed
hosted by meselia.hu